143 total views

Vineri 6 iunie , viceprimarul cu atribuţiuni de primar, domnul Ion Gigi Matei , a explicat cetăţenilor Municipiului Râmnicu Vâlcea care va să zică , cum este treaba cu toaleta publică de 70.000 de euro.

 

În argumentaţia folosită, nobilul reprezentant al primăriei, ne-a spus că am înţeles noi greşit suma. Că toaleta costă 60.000 de euro plus tva (de parcă tva nu ar trebui să fie achitat). Ba mai mult, reprezentantul celor trei trandafiri a arătat cu degetul către reprezentantul unui singur trandafir – Romeo Rădulescu, care în mandatul său 2010-2012, a construit o toaletă publică la Liceul Forestier, în cuantum de 50.000 de euro ( asta o fi suma cu tva sau fără, că nu am înţeles).

Razboiul celor două roze sau cum îşi împart aleşii vâlcenilor toaletele publice!!!

Coborând pe firul istoriei, domnul Matei ne-a anunţat că şi marele Mircia Gutău a construit o toaletă publică la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, cam cu aceeaşi sumă. După o asemenea expunere, am stat să ne întrebăm două lucruri: există la Râmnicu Vâlcea un război al celor două roze la fel ca în Anglia, între Casa de Lancaster ( PSD –trei trandafiri) şi Casa de York ( PDL -un trandafir)? Investiţiile în Rm. Vâlcea sunt numai la nivelul toaletelor publice sau nu mai aceste investiţii nasc dispute între aleşii locali? Oricum ai vrea să gândeşti, să ocupi spaţiul public cu dispute despre toalete publice, depăşeşte orice măsură de înţelegere. Ca plătitori de taxe şi impozite, le sugerăm onorabililor aleşi locali, să-şi consume energia pe subiecte mai importante şi ca să nu fie curioşi, le spunem că în Anglia, războiul celor două roze a fost câştigat de Casa de Lancaster.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.