589 total views

CEZ continua actiunile de sprijin dedicate comunitatilor locale afectate de inundatii, indreptandu-si atentia, de aceasta data, catre aceia care au salvat vieti, Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din judetele Dolj, Gorj, Arges, Valcea, Olt, Teleorman, Mehedinti si Caras Severin.

Implicarea Grupului CEZ in Romania in stabilizarea situatiei din comunitatile afectate de inundatii si viituri de la sfarsitul lunii iulie a fost prompta si sustinuta, constand in expertiza si sprijin pentru alimentarea cu energie in regim de urgenta a tuturor locuintelor afectate, inclusiv racordarea locuintelor modulare din 4 judete create la initiativa autoritatilor locale pentru persoanele sinistrate, suportarea de companie a tuturor costurilor aferente racordarilor de locuinte noi, donarea a 17 tone de apa imbuteliata si interventia personalului specializat in securizarea electrica a locurilor de consum pentru prevenirea accidentelor si a pericolului de electrocutare.

CEZ nu i-a uitat, insa, nici pe adevaratii eroi ai acestor momente de dezastru, personalul Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, care au intervenit pentru siguranta populatiei, in pofida tuturor provocarilor. De aceea, atentia noastra s-a indreaptat catre ei si ne-am propus sa le oferim materialele si echipamentele necesare pentru a-si putea derula activitatea in cele mai bune conditii in beneficiul nostru, al tuturor.

Grupul CEZ in Romania si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au incheiat un parteneriat strategic in baza caruia Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea sunt dotate cu materiale si echipamente performante in valoare de 80.000 de euro care faciliteaza interventia rapida in situatii de urgenta sprijinul CEZ. Dotarile au fost livrate la sediile ISU din fiecare judet si sunt deja folosite in beneficiul comunitatii.
„Natura e un adversar dificil si imprevizibil, atunci cand vine vorba de astfel de dezastre. E greu sa luptam singuri impotriva lor, de aceea solidaritatea si implicarea sunt obligatorii daca vrem sa reusim. Suntem mandri sa putem face parte din echipa celor care aduc speranta in sufletele celor afectati de inundatii, alaturi de eroi precum angajatii ISU, iar pentru asta am pus in joc oamenii, expertiza si fondurile necesare. Dincolo de filozofia noastra de a fi un partener de incredere al comunitatii locale, sunt convins ca prietenul la nevoie se cunoaste” a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.

Departamentul Relatii Publice
CEZ Romania

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.