259 total views

Pe 10 decembrie 2019, publicam articolul cu titlul: „PARADOX: La Râmnicu Vâlcea GUNOAIELE primesc PREMIU pentru CURĂȚENIE!”, în care demonstram prin imagini că municipiul, în timp ce primește premiu de excelență pentru „Protecția Mediului și Gestionarea Eficientă a deșeurilor” se scaldă, la propriu, în mizerie din cauza ineficienței de care dă dovadă zi de zi operatorul de salubritate ales de administrația locală și anume Romprest.

Această imagine demonstrează că gunoiul te ia de nas din stradă, adică este în ochii tuturor și toți sunt indiferenți

Duminică 02.02.2020, trecând din nou pe strada Fețeni, am observat că depozitul de gunoi din pădurea cu același nume, în urma publicării, nu a fost ridicat de nimeni. Cu alte cuvinte ceea ce am sesizat nu a fost luat în calcul de „buna” administrație care guvernează orașul. Mai mult, depozitul se mărește în fiecare zi pentru că cineva, unul sau mai mulți, și-au făcut un obicei în a arunca gunoiul pe teritoriul orașului administrat cu „grijă” de „marele” Gutău, încă primar.

 

Șoferii de pe autobuzele Eta, cetățenii care-l „sesizează” pe primar și către care el se apleacă să-i asculte, mașinile Romprest, și mulți alți cetățeni care circulă pe această stradă, unul, dar unul măcar, nu-l sesizează pe „marele” Gutău cu privire la gunoiul din pădurea Fețeni.

Este evident că articolele publicației sunt ignorate de edil, pentru că deși am atras atenția nu a luat atitudine să îndrepte dezastrul ecologic. Probabil consideră dumnealui că mai bine se face de râs decât să dea dispoziție de urgență pentru curățarea zonei, doar pentru că eu am sesizat acest lucru.

Este evident și cât de mult îl iubesc cetățenii dacă îi fac astfel de probleme. Este evident și ce consilieri de „calitate” are lângă el dacă nu îi spun că nu e bine că ignoră sesizările noastre. Este evident ce viceprimari atenți are Gutău și ce bine îi vor dacă nu-l atenționează că trebuie curățată zona că se face de râs. Una este când nu știi și alta este când ești sesizat și tot nu iei atitudine…

Sperăm ca în iunie 2020 cetățenii să iasă în oraș și să facă o curățenie specială și să-l ignore pe Gutău cum și el îi ignoră pe ei.

Gutău are grijă doar de centrul Râmnicului, ce trece de centru nu mai contează…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.