204 total views

Agenția Națională de Integritate (A.N.I.) a dat publicității, în data de 3 octombrie, un comunicat privind incompatibilitate și conflict de interese administrativ. Astfel, a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 8 funcționari publici și a 2 funcționari publici cu statut special. Printre cei enumerați de către ANI în comunicat se regăsesc și 2 vâlceni, unul cunoscut pentru merite deosebie și unul pentru infracțiunile pe care le-a făcut alături de alți angajați și de primarul comunei la data respectivă.

Fără a mai completa cu alte mențiuni care nu-și au rostul, mai jos se poate citi de ce au fost găsiți incompatibili.

8. PETRESCU GHEORGHE,

fost Funcționar public (secretar) în cadrul Primărei comunei Bujoreni,

Județul Vâlcea

INCOMPATIBILITATE

În perioada 13 septembrie 2016 – 06 noiembrie 2017 a deținut simultan funcția publică de secretar al Primăriei și pe cea de administrator public în cadrul aceleiași Primării, încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

 

9. DINU PAUL VIOREL,

Funcționar public în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, Județul Vâlcea

INCOMPATIBILITATE

Începând cu data de 20 decembrie 2012 deține și exercită simultan funcția publică de consilier în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea și pe cea de antrenor în cadrul Clubului Sportiv Chimia Râmnicu Vâlcea (instituție publică), încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

Art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia „(2) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice […]”;

Justiția începe să facă dreptate la Bujoreni! Cetățenii se declară mulțumiți!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.