Loading

• toate biletele pentru semifinale cu ETO Gyor au fost vândute

Tichetele la prima manşă a semifinalei dintre Oltchim Rm. Vâlcea şi Gyor, programată pe 6 aprilie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Capitală, s-au terminat în doar o zi şi jumătate! Marţi, la ora 14:00, firma care s-a ocupat cu comercializarea tichetelor a anunţat că toate cele 5.138 de bilete au fost vândute. Luni, în prima zi, tichetele au fost puse în vânzare exclusiv la Rm. Vâlcea. Din totalul de 5.138 de tichete, clubul a anunţat că s-au comercializat nu mai puţin de 3.283. Restul de 1.855 au fost puse în vânzare marţi, la ora 10:00, online. În doar patru ore, biletele rămase au fost epuizate. În aceste condiţii, Oltchim-Gyor se va disputa cu casa închisă, campioana României reuşind să scoată din vânzarea biletelor aproximativ 10 miliarde de lei noi, adică mai bine de 200.000 de euro. Interesant este că polivalenta bucureşteană va înregistra un nou record de audienţă. Oficialii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au anunţat printr-un comunicat oficial de ce au ales ca meciul să se joace la Bucureşti după ce iniţial se decisese ca Sala Polivalentă Traian să fier gazdă. “Legat de locul desfăşurării jocului din 6 aprilie, aşa cum EHF a insistat pe crearea unei audienţe din ce în ce mai mare pentru promovarea handbalului feminin, datorita interesului mare pe care îl preconizăm la jocul nostru dar şi din raţiuni economice pentru că este ştiută situaţia precară financiar a clubului, vă informăm că acesta este Sala Polivalentă din Bucureşti cu 5211 locuri (comparativ cu cea din Vâlcea 3100 locuri). Înţelegem şi noi la rândul nostru că va fi greu pentru spectatorii din Râmnicu Vâlcea să se deplaseze la Bucureşti, că acest joc poate însemna un efort financiar în plus dar de partea cealaltă ştim şi avem încrederea că suporterii nu îşi vor abandona echipa la greu. Am informat în permanenţă publicul despre greutăţile financiare ale echipei, este cunoscut faptul că jucătoarele au rămas la echipă – chiar şi neplătite două luni de zile – doar pentru spectatori şi performanţă iar acum când mai este foarte puţin până la atingerea obiectivului este nevoie de înţelegere mai mult ca oricând. Este rugămintea şi apelul pe care clubul îl adresează spectatorilor de a strânge rândurile, de a-i invita să participe la ambele jocuri din semifinală în număr cât mai mare”, se anunţă în comunicatul de presă.

Nu mai sunt restanţe financiare

Oficialii de la CS Oltchim Râmnicu Vâlcea le-au spus handbalistelor că îşi vor primi salariile restante imediat după ce se vor întoarce de la loturile naţionale care au avut acţiuni. Chimiştii s-au ţinut de promisiune şi jucătoarele antrenate de Jakob Vestergaard vor avea liniştea necesară de a pregăti dubla manşă cu ETO Gyor din semifinalele Ligii Campionilor. Cel mai probabil banii au venit de la Petrom, firmă are a virat în contul clubului suma de 300.000 de euro. În cazul în care chimistele ajung în finală, clubul mai primeşte 100.000 de euro şi încă 100.000 dacă Liga Campionilor va ajunge în vitrina clubului oltean.

Gogârlă revine la Vâlcea

Sâmbătă, Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca un nou meci de campionat, pe propriul teren cu CSM Ploieşti, formaţie antrenată de o fostă glorie chimistă, Simona Gogârlă, Elevele lui Jakob Vestergaard sunt favorite la victorie şi în cazul în care vor câştiga cele două puncte puse în joc, vor fi campioane ale României din punct de vedere matematic, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Următoarea clasată în Liga Naţională este HCM Baia MAre, formaţie care are cu şase puncte mai puţin faţă de Oltchim dar şi un meci mai mult disputat. Altfel, lupta pentru a doua poziţie a clasamentului, care duce în preliminariile Ligii Campionilor este deschisă în continuare, alături de băimărence şanse reale având şi HC Zalău, Universitatea Cluj şi Dunărea Brăila.

Programul etapei:

Oltchim Rm.Vâlcea – CSM Ploieşti
ASC Corona 2010 Braşov – HC Danubius Galaţi
HCM Baia Mare va sta
HC Zalău – HCM Roman
HC Dunărea Brăila – CSM Bucureşti
Univ. Jolidon Cluj – SCM Craiova

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.