2,902 total views

Gutău este în politică de 20 de ani. Din 2000. 10 ani a fost primar, 2 ani viceprimar, 2 ani consilier local, încă aproape 2 ani deținut și 4 ani cetățean cu interdicția de a fi ales într-o funcție publică. În cei 10 ani cât a fost primar nu a reușit să facă un singur bazin de înot pentru copiii vâlcenilor. Orașul are tot piscinele făcute pe vremea comuniștilor.

Vedem că după 20 de ani, edilul nu stă degeaba și, în schimbul unei piscine pentru copii, îi face piscină (cu o vilă, la pachet) fiului său, Gutău Vlad. Gutău, infractorul, trăiește de 20 de ani din salariul plătit de noi, vâlcenii. În cei 10 ani cât a fost primar a cheltuit peste 500 milioane de euro, bugetul local! Nu a reușit să facă măcar o piscină pentru copiii vâlcenilor.

Ce a reușit Gutău în ultimii 20 de ani ?

Să devină, din salariul de la stat, unul dintre cei mai bogați vâlceni. Câți dintre noi avem posibilitatea, după ce ne luăm câteva vile și case de vacanță, să îi facem copilului și o vilă cu piscină? D-aia copiii noștri or să stea vara pe caniculă în fața blocului, la joacă, în timp ce copilul lui Gutău, angajatul nostru, se va delecta în zilele de vară la propria piscină. Acum, în prag de alegeri, Gutău sfidează vâlcenii și îi face copilului vilă cu piscină. Cel mai probabil îi este teamă că nu o să mai fie primar și face totul acum, să fie sigur că copilul are unde să se răcorească în zilele călduroase de vară. Sfidare inimaginabilă a celor care l-au votat în 2016. Copiii lor unde se răcoresc? O să-i primești, Vlad Gutău, la tine la piscină?

Trebuie menționat că în fiecare mandat de primar, Gutău Mircia a făcut, cu constructorii care au obținut lucrări la Primărie, case la apropiații lui. Eusebiu Vețeleanu, viceprimar, are o casă construită într-un mandat Gutău, Carmen Preda, viceprimar, are casă construită în mandatul Gutău 2016-2020 ( casa s-a construit incepând cu anul 2018 și este aproape gata și vom prezenta pe larg subiectul în alt articol), Mădălina Cotar, consiliera deputatului Eugen Neață, se pare că și ea își face vilă (lumea vorbește, noi vom verifica !), constructorii și ei au făcut case copiilor lor, Gutău și-a făcut în fiecare mandat blocuri și lista poate continua…

Acum înțelegeți de ce Gutău aleargă să facă tot felul de lucrări fără cap, la costuri imense ? Pentru că de acolo ies banii pentru casele lor și nu numai. Acum înțelegeți de ce suntem pe primul loc la anvelopare blocuri ? Pentru că de acolo s-au furat materialele de construcții pentru casele lor. Acum înțelegeți de ce s-a spart Râmnicul peste tot ? Pentru că toate bordurile, gardurile scoase și alte materiale de construcții au ajuns la construcțiile pentru casele lor… îl mai vreți primar ? VOTAȚI-L, SĂ-ȘI CONSOLIDEZE AVEREA  !!!

OARE DE CE ACUM AU ÎNCEPUT ȘI LUCRĂRILE PENTRU BLOCUL LUI VLAD GUTĂU ???

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.