Loading

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează în data de 27 septembrie 2013, începând cu orele 9.00, Bursa locurilor de muncă. Bursa se adresează cu precădere absolvenţilor de învăţământ promoţia 2013, dar pot participa şi alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul va avea loc la Rm.Vâlcea, la sediul CRFPA Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr.98.

Până miercuri, 25.09.2013, oferta de muncă disponibilă la Bursă cuprindea 423 de locuri de muncă vacante în diverse domenii de activitate. La Bursă şi-au anunţat prezenţa până acum 56 de angajatori.

“Bursa de vineri este un eveniment important pentru judeţul Vâlcea deoarece există foarte mulţi absolvenţi promoţia 2013 care s-au înregistrat în evidenţele noastre ca şi solicitanţi de loc de muncă, respectiv 2.366 persoane. Sperăm ca în urma acestui eveniment să avem angajaţi cât mai mulţi şomeri. AJOFM Vâlcea va acorda subvenţii angajatorilor care încadrează anumite categorii defavorizate de şomeri, printre care se află şi cea a tinerilor absolvenţi, indiferent de nivelul studiilor finalizate.”

 

DIRECTOR EXECUTIV,

DUMITRU NICU CORNOIU

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.