1,164 total views

Consiliului Județean Vâlcea administrează, printre multe altele, și clădiri construite în perioada de tristă amintire, dar care acum au fost reabilitate cu fonduri din bugetul propriu sau cu fonduri europene.

Conducerea administrației județene, ține să reamintească faptul că Școala Populară de Arte și Meserii a fost reabilitată complet în anul 2019, Căminul de la Măciuca a fost modernizat în anul 2020, iar Policlinica cu Plată a fost și ea reabilitată și inaugurată în luna august 2021. Investițiile Consiliului Județean nu se opresc aici și pentru asta executivul, și nu numai, a luat parte, miercuri 15 septembrie, la inaugurarea Complexului de Servicii Comunitare care se află în Cartierul Nord al orașului.

Aproximativ 1,6 milioane de euro, fonduri europene, au fost investite într-un spațiu modern, de care vor beneficia, anual, peste 200 de copii cu probleme speciale din județul Vâlcea. Complexul funcționează în subordinea DGASPC Vâlcea și este destinat, în principal, furnizării de servicii sociale de îngrijire și recuperare medicală pentru copiii cu dizabilități. Prin finalizarea acestui obiectiv de investiții, vom putea oferi condițiile de care aceștia au nevoie, fiind un pas important pentru creșterea calității serviciilor de asistență socială.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.