349 total views

Aveam niște informații și încă le păstram, dar pentru că nu și-a văzut lungul nasului și și-a permis să strige „Cîțu este penibil, unul din cei mai mincinoși postaci, oare cum de nu au unii o limită în ceea ce spun, cred că acest Cîțu minte și când doarme și vorbește în somn, rău a decăzut PNL dacă merge cu astfel de indivizi”, și-a căutat-o și azi mi-am propus să-l fac „vedetă”.

Pe principiul: dacă tăceai filozof rămâneai, păstram informațiile pentru altă ocazie. Dar așa, hai să-i arătăm lui nenea Frâncu ce înseamnă să jignești și cât va costa ALDE comentariul lui venind chiar acum pe ultima sută de metri a campaniei în care chiar penibilul de el se află. Că, tace omul, tace, dar cât?

Nenea Frâncu, Florin Cîțu nu a făcut pușcărie, dar matale ai făcut. Și atunci, cine a decăzut mai mult: PNL, cu un Cîțu care minte (că așa spui matale) sau ALDE Vâlcea că defilează cu un pușcăriaș cu acte în regulă?

Vezi matale dacă nu tăcuși? Ce ziceai? Cum nu au unii o limită în ceea ce spun? Pâi matale ai în ceea ce faci? De ce nu stai nene acasă să-și vezi de bătrânețea mata? Ce te mână iar în politică? Nu-ți ajunge cât ne-ai făcut de râs? De unde ai matale bani să te plimbi așa ca faraonul peste tot? Te consideri stăpân deplin al acestui oraș și al acestei populații? Ă? Cum e, îți place nene Frâncule ce făcuși? Gândiși înainte să te apuci să comentezi și să-l jignești pe vâlceanul nostru? Eu știu așa: pe om când îl mănâncă undeva se scarpină, nu începe și scrie…

Mai mult, știe Tăriceanu că în timp ce la Craiova te promova ca fiind victimă a sistemului spunând…

…văd în sală pe colegul nostru de la Vâlcea Emilian Frâncu, care a avut de îndurat abuzurile sistemului din România şi ca el probabil că sunt şi alţii, dar prezenţa lui aici în sală pe mine mă inspiră, pentru că îmi dau seama că trebuie să depăşim toate greutăţile cu care ne confruntăm pentru a ne atinge scopurile şi idealurile noastre”

….știe el că matale ești ăla care ai transmis mass-media: „mă piș pe Tăriceanu?”

Și Tăriceanu ăsta altă gură spartă: „trebuie să depășim toate greutățile pentru a ne atinge scopurile și idealurile noastre”. Care greutăți mister Tăriceanu, de a lupta cu noi cei care vă dejucăm planurile de penali ce sunteți? Astea sunt greutăți? Și ne mai spuneți și pe față: „scopurile și idealurile noastre”, adică ale voastre personale, nu ale cetațenilor acestei țări de la care luați pentru bunăstarea și dezvoltarea doar a voastră.

Nene Frâncule, să mai spunem că matale nu ești cu acte în regulă la ALDE Vâlcea? Că ai încălcat art. 8 alin 4 din statut, care spune că poți fi membru dacă: „nu a săvârşit grave abuzuri sau nereguli în funcţii publice sau politice;

La fel, când ALDE Vâlcea a hotărât să bage pușcăriași în partid, a încălcat art. 18, din același statut, care spune că „sancţiunea excluderii unui membru din Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor se poate aplica în una din următoarele situaţii: „dacă persoana în cauză a fost condamnată la o pedeapsă privativă de libertate sau i s-a interzis exercitarea drepturilor politice sau cetăţeneşti, prin hotărâre judecătorească definitivă; dacă persoana în cauză a fost dovedită ca fiind colaborator, informator sau ofiţer al fostei Securităţi”,… și te ține în partid nu te exclude..

Ori matale, nene Frâncule, ai fost nu doar pușcăriaș, ci și informator al fostei Securități, o știe toată mass-media locală care a publicat seriale cu matale și poate și foarte mulți vâlceni.

Deci, ăsta e motivul pentru care ALDE Vâlcea te-a plimbat în campania asta ca pe Sfintele Moaște, nene Frâncule, pentru că ești pușcăriaș, se mândresc cu matale, te susțin și probabil le-ai cerut și au acceptat să-ți dea și un loc eligibil pe lista de la parlamentare. Sau matale vrei iar la Primărie că nu știi cum să ajungi iar la pârnaie? Rușine, Emilian Frâncu! Rușine, ALDE Vâlcea! Partidul care are o mână de mebrii și nu se suportă între ei. Deaia vă fac „bă” pesediștii și periștii, că după ce că sunteți puțini nici nu vă suportați, în timp ce ei defilează peste tot ca o mare familie.

Apropo, nene Frâncule, Florin Cîțu are 29.500 de urmăritori, matale ai 1139. Sâc!

NU VOTAȚI ALDE LA VÂLCEA! TĂRICEANU A SPUS CLAR: LUPTĂM DOAR PENTRU SCOPURILE ȘI IDEALURILE NOASTRE, PERSONALE!

Acest articol reprezintă strict opinia mea și a celor care nu suportă penalii, pușcăriașii, lichelele, profitorii, șmecherii proști, și lista poate continua

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.