152 total views

Primarul localităţii Călimăneşti, liberalul Florinel Constantinescu vă învită să participaţi astăzi la manifestările organizate cu prilejul Zilelor oraşului Călimăneşti. Programul a început cu un concurs de ciclism, concursul Mountain Bike pentru copii, dar şi activităţi sportive ale Asociaţiei Sportivilor Cozia Reacing Team.

Pentru seara aceasta, primarul Constantinescu a organizat un concert cu trupa Bosquito Band şi Black Ice Band, într-un recital care va începe la ora 19.00, în Parcul Central. Duminică va fi ultima zi de manifestări. Astfel, la ora 7.00 se va da startul Concursului Mountain Bike – adulţi, iar la ora 10.00, defilarea cicliştilor pe traseul Parcul Central Călimăneşti – Monumentul Eroilor Jiblea Veche.

Manifestările prilejuite de Zilele oraşului Călimăneşti au debutat în data de 19 mai 2015 . cu şedinţa solemnă a Consiliului Local. Primarul Florinel Constantinescu şi profesorul Gheorghe Oprica au ţinut alocuţiuni despre prima atestare documentară a oraşului şi de împlinirea a 627 de ani. Cea de-a doua zi a fost sărbătorită la Mănăstirea Cozia, manifestaţia a început cu un Te Deum şi o slujbă oficiată de Arhimandritul dr. Vartolomeu Androni – stareţul Mănăstirii Cozia.
Evenimentul a fost urmat de un jubileu. Primarul Florinel Constantinescu a acordat „Diplome de fidelitate” familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Seara, manifestările au continuat în Parcul Central din Călimăneşti, unde tinerii din localitate au oferit celor prezenţi un spectacol artistic susţinut de Zumba Călimăneşti, elevi ai Şcolii Şerban Vodă Cantacuzino, elevi ai Liceului Tehnologic de Turism, Ansamblul Doina Oltului al Casei de Cultură Florin Zamfirescu, Clubul Sportiv Saishin Karate Rm. Vâlcea, secţia Călimăneşti, care le-a oferit locuitorilor oraşului, dar şi turiştilor o demonstraţie de karate. Concert de muzică populară susţinut de Rapsodia Vâlceană şi solista Nineta Popa au încheiat seara de joi. Vineri 22 mai, primarul localităţii a organizat o sesiune de comunicări ştiinţifice la Liceul Tehnologic de Turism.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.