Loading

…și, la ultima ședință de Consiliu Local, am văzut cum edilul și-a ieșit din starea calmă și s-a năpustit asupra viceprimarului Pîrvulescu, cu afirmația – mințiți – repetând-o. Gutău, dpndv, a avut o atitudine nepotrivită care demonstrează în continuare marea lui supărare – Pîrvulescu viceprimar!

Cine va vedea interacțiunea publică dintre cei doi, va putea observa că edilul era nervos până peste, ori din motivul prezentat de viceprimar ori deja era iritat de la altceva. Totuși, se pot desprinde două idei și anume: Gutău a primit adresa și a uitat de ea sau într-adevăr cineva nu i-a pus acest document la mapă. Fiind în fața faptului împlinit, edilul a preferat să-și iasă din ale lui într-un mod nu tocmai corect, ci atacându-l pe Pîrvulescu nejustificat, în loc să spună, ca un primar cu convingere ce este…„voi verifica și vom vedea dacă într-adevăr s-a depus, iar dacă s-a depus cel care nu mi-a înaintat adresa va trebui să dea explicații”. Și nu aveam parte de un nou circ pe care doar edilul l-a întreținut, Pîrvulescu explicând pe un ton calm, fără jigniri, care sunt demersurile întreprinse pentru acest proiect.

„Majoritatea pe care și-a asigurat-o în Consiliu Local, cu ajutorul consilierilor USR, îi permite primarului să facă absolut orice dorește în continuare și să mintă, la fel ca înainte, populația. În fața minciunilor și a dezinformărilor perpetuate de Gutău, singura armă pe care o am este adevărul. Adevărul este că orice ajunge la primar, din programul de măsuri asumate de grupul de consilieri PNL, este ignorat și persiflat. Exemplu din ședință: Delta Parc și minciuna că nu am venit cu nimic concret, că nu există firmă de consultanță care are cunoștințele necesare să proiecteze un astfel de spațiu urban. Adevărul: au trecut 30 de zile de când firma cu care am creionat viziunea Delta Parc, a “bătut” la ușa primarului – cum îi place lui să spună, și ușa stă încă închisă. De ce? Pentru că e proiectul lui Pîrvulescu, nu al lui Gutău. Nu ar beneficia vâlcenii de pe urma unui astfel de parc? Nu ar crește semnificativ calitatea vieții locuitorilor din zona centrală? Ba da, dar e ideea lui Pîrvulescu, iar orice spun eu trebuie ironizat și discreditat. Asta e directiva dată de primar! Dumneavoastră, cetățenii de bună credință ai orașului, aveți obligația să analizați și judecați liber, iar la următoarele alegeri să acționați în consecință”, punctează viceprimarul Pîrvulescu în postarea sa publică.

Gutău, debit verbal incoerent și nesusținut…

„Unde este solicitarea? Ai venit cu ea la primarul municipiului? Dumneavoastră trebuia să urmăriți adresa?”, îi replică Gutău viceprimarului Pîrvulescu. Greșit! Orice adresă depusă la Registratura Primăriei ajunge la mama primarului, fie el Gutău sau oricare altul. Exculs să spui, „trebuia să urmărești adresa!” Exclus! Cum putea viceprimarul Pîrvulescu să urmărească adresa depusă de respectiva societate, la Registratura Primăriei? Cum? Este ca și cum eu, Claudia Diaconescu, depun o adresă în baza Legii 544/2001, tot la Registratură, și apoi stau să ce? Să o urmăresc dacă ajunge la mapa primarului sau la departamentul care trebuie? Cum, domnule primar? Cum adică ai venit cu ea la primarul municipiului? Dă primarul număr la documentele care intră în Primărie? ….

În loc de concluzii,

Destul de des, transmit online adrese în baza legii 544/2001 și niciodată nu primesc la timp ceea ce solicit în conținutul mail-ului și anume – confirmare primire mail și nr. de înregistrare al solicitării. Până nu îl sun pe Daniel Ionescu sau îi dau mesaje, nu primesc nimic. Ultima cerere transmisă către Primăria Râmnicu Vâlcea a fost în data de 26 octombrie 2021. Nici până la ora actuală nu am primit confirmare de primire sau nr de înregistrare al cererii și nici nu l-am mai sunat pe Daniel Ionescu. De ce? Nu sunt obligată, domnule primar, să stau să cerșesc profesionalism! Dacă voi primi răspuns, voi vedea! Rușine, celor care activează în Registratura Primăriei Râmnicu Vâlcea! Rușine!

VIDEO –  https://fb.watch/8-fxWBLGpy/

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.