126 total views

În plină campanie electorală, candidaţii la funcţia de preşedinte a României îşi fac vizitele prin ţară. Doi dintre aceştia au avut în acest weekend ca obiectiv electoral, judeţul Vâlcea, după ce tot pe la finele săptămânii, mai exact joi 16 octombrie, judeţul nostru a fost vizitat de Călin Popescu Tăriceanu candidatul independent.

Primul candidat care a sosit la Râmnicu Vâlcea pentru a câştiga capital electoral, în acest weekend, pentru alegerile din 2 noiembrie, a fost Elena Udrea, candidata PMP, urmată pe la orele prânzului, de Dan Diaconescu, candidatul PP-DD.

Sâmbătă, Elena Udrea s-a oprit la Vâlcea, unde s-a întâlnit cu simpatizanţii formaţiunii pe care o conduce. A susţinut o conferinţă de presă, unde a criticat binenţeles actuala guvernare, susţinând că generaţia care a venit acum în PSD, dar şi peste tot în politică, este mult mai rea decât înainte de ’89. A susţinut că generaţia rea este formată din  oameni cărora le place luxul, le plac business – urile cu statul, se prefac că le pasă de soarta celor nevoiaşi, sunt ipocriţi şi mincinoşi. A mai spus că rolul ei în politică nu este să fie parlamentar, că nu joacă la mic, că este o femeie la doar 40 de ani şi că are ce să facă cu viaţa ei. În această campanie candidata PMP se adresează doar electoratului, susţinând că va fi votată deoarece, dacă va ieşi preşedinte cere dizolvarea Parlamentului, “iar dacă românii vor înţelege lucrul acesta, cu siguranţă nu vor vota la fel, dacă vor candida aceeaşi oameni”.

“În momentul acesta, oamenii vor înţelege că nu schimbăm doar un preşedinte. Ori schimbăm totul în ţara aceasta, ori riscăm să ne întoarcem la aceleaşi vremuri şi va fi mai rău decât perioada 2000-2004, pentru că generaţia nouă care a venit acum în PSD, dar şi peste tot în politică, este mult mai rea decât cea dinainte, este mult mai rapace, iar tinerii aceştia care se pretind a fi de stânga, de fapt sunt socialişti de caviar, sunt oameni cărora le place luxul, le plac business-urile făcute cu statul, dar pretind că sunt dintre cei care sprijină săracii României şi se prefac a fi preocupaţi de soarta păsurilor nevoiaşe. În realitate, nu este aşa! Aceştia sunt nişte ipocriţi, nişte mincinoşi, mult mai răi decât cei dinainte din PSD, care veneau totuşi dintr-o cultură politică dinainte de ’89”. Fostul ministru al Turismului a mai reiterat, printre altele, că, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale de luna viitoare, are în plan să schimbe actualul Guvern. Şi că, odată instalat un nou Executiv, să ajute Oltchimul şi să finalizeze investiţia dela Vidra-Voineasa, respectiv Transalpina Ski Resort, care ar putea crea trei mii de locuri de muncă în turism.

Discursul Elenei Udrea s-a încheiat cu o altă critică adresată actualului Guvern şi anume: ” Iohannis şi Ponta sunt candidaţii USL-ului. USL există şi va exista, la vedere, şi după votul din noiembrie”.

Sloganul candidatei PMP

Bună pentru România!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.