418 total views

…pentru că asta se întâmplă când ești propulsat dar nimic nu te reprezintă, iar presa centrală e mult mai slobodă…

Senatorul Bogdan Matei, luni 19 noiembrie, a ținut prima pagină a ziarelor de circulație națională, și nu numai, după ce a fost promovat ca ministru al Tineretului și Sportului, de organizația PSD Vâlcea – Constantin Rădulescu – care l-a propulsat deși nimic nu-l recomandă.

Constantin Rădulescu promovează incompetența

Matei, este senatorul care nu a ținut nici o conferință de presă de când deține această titulatură și are în Parlamentul României o activitate aproape zero, iar pentru aceste „calități”, Rădulescu îl face și ministru. Dacă mass-media locală l-a ridicat în slăvi pentru noua numire, cea națională îl jignește și îl ia la mișto pentru că nu e plătită de un Rădulescu. Astfel am avut ocazia să recitim articolele de „calitate” de la începutul „carierei” de senator, pe care nu le evidențiem aici, dar îi invităm pe cei ce doresc să citească mai multe despre profesorașul care a picat examenul pentru titularizare pe postul de profesor sport cu nota 2,57 și cel de inspector general adjunct cu nota 1, care se dă din oficiu și care spune totul despre acest inventat ministru, să deschidă AICI, AICI și AICI

Ce BOU! Imbecilul de la Tineret și Sport a crezut că votează Codul lui Hammurabi în Parlament. A picat un banal examen de inspector școlar.

Numărul miniștrilor cu mari probleme de cultură crește cu fiecare remaniere a guvernelor PSD-ALDE. Noul ministru al Tineretului și Sportului, profesorul de sport Bogdan Matei, a devenit celebru când a picat în capcana unui reporter care l-a întrebat dacă va vota Codul lui Hammurabi, un ansablu de legi antice.

Întrebat de un reporter de la Antena 1 dacă va vota pachetul de legi al lui Hammurabi, Bogdan Matei a declarat: „Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem”, a fost replica noului ministru, potrivit Adevărul.

Bogdan Matei, actual senator, este de meserie profesor de sport la o școală gimnazială din Râmnicu Vâcea. El a intrat în atenţia publică după ce a picat examenul pentru funcţia de inspector şcolar adjunct la IŞJ Vâlcea, organizat chiar în perioada guvernării PSD, potrivit presei locale. Noul ministru al sporturilor are zero experiență managerială.

Matei a fost promovat ca ministru de organizația PSD de Vâlcea, care l-a susținut pe Dragnea în conflictul intern din partid. El a înlocuit-o în funcție pe Ioana Bran, devenită cunoscută după ce și-a pus consilierii să sune, sub anonimat, la o emisiune radio pentru a o susține”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.