288 total views

…pentru modul în care ați coordonat lucrările în Centrul orașului.

Cu un “management performant” ați grăbit finalizarea lucrărilor și ați făcut rabat de la calitate. De ce era așa de urgent să inaugurați Centrul pe 30 septembrie? Dacă am stat 3 (trei) ani cu el închis nu mai puteam aștepta 3-4 luni?

Din cauza deciziei dumneavoastră acum o să avem un Centru deschis, dar permanent în reparații să se remedieze problemele, pentru că în loc să faceți o lucrare de calitate, așa cum era cel mai indicat și cel puțin 10 (zece) ani să nu mai fie nevoie de nicio intervenție, ați ales să fortați ”deschiderea” cu prețul sacrificării calității.

Sunteți prizonierul anilor 2004-2008, când făceați amenajări și locuri de joacă la foc automat în tot orașul. Și acum, v-ați întors la același management, cu toate că lumea a evoluat între timp. Băncuțele și leagănele montate impresionează numai persoanele din cercul personal, de interes financiar și de influență. Iar, dacă amenajați doar locuri de joacă, parcări auto, montați băncuțe și nimic altceva, puteți fi acuzat de o lipsă acută de viziune și strategie de dezvoltare pentru acest mic municipiu. Avem astfel, pentru restul, dovada unei gândiri mărunte, de colț de bloc, care amanetează viitorul unui oraș ce are un mare potențial de dezvoltare.

Avem tineri vâlceni, talentați în IT și servicii, dispuși să-și asume riscuri în demararea unei afaceri, să pună în practică în orașul nostru ceea ce au văzut și înțeles în țările pe unde au umblat. Dar, tinerii aceștia, d-le Gutău, știți ce spun? Spun așa: “…nu s-a schimbat nimic aici de 15-20 de ani. Nu avem la ce să ne întoarcem acasă acum, poate mai încolo”, și astfel pleacă așa cum au venit.

Orașul acesta, domnule Mircia Gutău, nu are nevoie doar de băncuțe la colț de stradă și de locuri de joacă peste tot. Chiar nu observați, nu vedeți, că din ce în ce mai mult copiii vâlcenilor se nasc acum în Italia, Spania, Marea Britanie, etc ? Serviciul de Evidență a Populației este în subordinea Primăriei. Nu vedeți din situațiile existente că numărul copiilor scade de la an la an? Noi înmulțim locurile de joacă? Ce folos dacă părinții pleacă pentru că orașul condus de dvs. moare câte puțin în fiecare zi? Ei își iau și copiii cu ei lăsând nejucate locurile dvs. de joacă.

Orașul locurilor de joacă…pentru politicieni!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.