271 total views

Senatorul Niţu îl acuză pe Cristian Buican că-l doare-n cot de judeţ, că se zbate doar de interesele sale personale. Într-o conferinţă de presă, liberalul a făcut lumină în privinţa nominalizării sale, în primul sondaj realizat de PNL, pentru o candidatură la Primărie, nu la Consiliul Judeţean. Liberalul a declarat că nu-l recunoaşte pentru că a fost făcut pe ,,genunchi”.

Deputatul Cristian Buican l-a plasat intenţionat la Primărie pentru a-l face să priceapă pentru a mia oară că numai el are dreptul la această candidatură, mesaj nereceptat de senator. Supărat că habar nu are ce şanse ar avea la CJ, Niţu a declarat că-şi va face singur un sondaj serios, în toamnă, nu ca sondajul din iarnă, făcut pe genunchi de colegii săi de la municipiu, mai ales că în urmă cu doi ani în sondajul său de opinie în anumite zone era mai bine poziţionat decât preşedintele PNL, deputatul Cristian Buican.

„Colegii m-au băgat într-un sondaj făcut de ei, nu ştiu cum l-au făcut, pentru Primăria Râmnicului. M-au întrebat dacă vreau să fiu trecut acolo şi le-am dat un răspuns evaziv. Pe mine mă interesează, şi v-am spus de multe ori, şi mă repet, Consiliul Judeţean. I-am spus şi domnului preşedinte Cristian Buican, lupt pentru asta şi cel mai mult lupt ca sondajul de opinie să fie unul foarte serios, făcut de Bucureşti. Probabil că o să fie undeva în toamnă. După aceea, dacă sunt asumat de partid, îmi voi face şi eu un sondaj, ca să văd foarte serios ce nevoi are acest judeţ, ce trebuie să fac eu pentru a fi în asentimentul cetăţenilor din judeţul Vâlcea şi ce proiecte serioase ar trebui să faci ca să fii ales de oameni… Primul sondaj a fost făcut pe genunchi şi nu este reprezentativ, nu este luat în seamă de mine. Nu o să merg niciodată să candidez pe o funcţie, dacă nu-mi fac un sondaj de opinie, dacă nu sunt apreciat, dacă nu sunt foarte bine poziţionat în acest sondaj de opinie”, a declarat senatorul.

Niţu a precizat că ar fi un candidat mult mai bun decât Buican, pentru că el este interesat şi de soarta judeţului, nu doar de afacerile personale.
,,În primul rând că trebuie să vin cu un proiect foarte serios, care să aducă soluţii de dezvoltare a judeţului Vâlcea. În al doilea rând, am experienţă în a conduce o companie de succes. În al treilea rând, nu mă interesează şi n-am de gând niciodată să fac politică de dragul de a-mi aduce mie anumite avantaje şi mă interesează foarte serios ca dezvoltarea judeţului să fie una rapidă, eficientă şi cu oameni foarte responsabili. Eu mă voi lupta pentru candidatură şi mă lupt deschis”, a precizat senatorul Dan Niţu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.