182 total views

Anuţa Handolescu – ACL, Dumitru Lovin – PSD, Marian Mirea – PMP, au fost invitaţii unei emisiuni electorale, ieri seară, la unul din posturile TV, locale.

Anuţa Handolescu a fost, în trioul de aseară, susţinătorul candidatului la prezedenţiale din partea Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis. Omul politic, Anunţa Handolescu, care are în spate o carieră în politică de peste 10 ani, a fost la “înălţime” în susţinerea candidatului pe care nu doar l-a reprezentat, dar l-a şi susţinut foarte concret, argumentând tot timpul din programul electoral al acestuia, orice subiect dezbătut în emisiune.

Dumitru Lovin, în aceeaşi dezbatere electorală, l-a reprezentat în emisiune pe candidatul social democraţilor, Victor Viorel Ponta. Omul politic Dumitru Lovin, la fel ca şi Anuţa Handolescu, cu o carieră politică în spate şi-a susţinut candidatul cu toată puterea şi convingerea pe care o poate arăta vreodată un lider important al unei formaţiuni politice, fie ea de orice culoare.

 

Marian Mirea, cel de-al treilea personaj din emisiune, a susţinut candidatul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, dar fără succes. Marian Mirea nu are carieră politică consacrată în spate, deci nu-l putem aprecia sau cataloga sub nici o formă ca fiind un om politic de succes, cum sunt Anuţa Handolescu şi Dumitru Lovin. Totuşi, trebuie să recunoaştem că face eforturi în a-şi susţine candidata formaţiunii politice din care face parte, dar nu reuşeşte niciodată, susţinătorii celorlalţi candidaţi, luândui-o mereu înainte. Nu a reuşit să promoveze programul electoral al Elenei Udrea care îşi asumă proiecte şi realizări ce nu-i aparţin, în pliante cu care sunt umplute cutiile poştale.

Deci, cei trei susţinători ai candidaţilor prezidenţiali, au fost…doi. Aceştia s-au aprobat reciproc, mai mult sau mai puţin în dezbatere, susţinându-şi fiecare  candidatul. Un plus foarte mare l-a avut susţinătoarea lui Klaus Iohannis, vorbind cu subiect şi predicat pe fiecare punct dezbătut, dar nici suţinătorul lui Victor Ponta nu a fost mai prejos. Aşa cum omul politic Anuţa Handolescu este fermă şi coerentă în ceea ce declară, aşa şi Dumitru Lovin face faţă cu brio de fiecare dată în orice dezbatere, fiind unul dintre cei mai buni comunicatori ai PSD-ului, în campaniile electorale. Deţine întotdeauna coerenţă în explicaţii şi are răspunsuri concrete ori de câte ori contracandidaţii  cred că-l vor pune în dificultate. Depsre Marian Mirea nu pot să spun decât că lipsa unei cariere politice se observă, de la emisiune la emisiune, fără nici un progres, ştiut fiind faptul că iese totuşi, pe posturile locale de ceva timp: prezentare foarte slabă din orice punct de vedere, limbaj foarte sărac în declaraţii, dar şi în exprimare, argumente fără conţinut, convingere… zero. Mă întreb dacă liderul naţional PMP, Elena Udrea, pe care acesta încearcă să o susţină, dar fără nici cel mai mic rezultat, a văzut vreo emisiune la care acesta participă. Dezbaterile electorale politice TV au menirea de a convinge cât de cât electoratul să iasă sau nu la vot, domnule Mirea! Sunteţi un bun organizator al treburilor administrative de partid, dar nu este suficient, iar ca şi promovare, în dezbaterile electorale TV, vă citez, sunteţi: ‘’zero, zero, zero… barat’’

Ca o concluzie, când reprezentanţii partidelor sau ai candidaţilor, în cazul de faţă, că suntem în campanie, ies pe posturile TV şi au ce să transmită sau cel mai important, vorbesc… nu tac, atunci mai au o şansă! Dar, când aceştia nu au un mesaj clar şi nici nu transmit nimic, cum este cazul Mirea, atunci candidatul pe care îl susţi şi-l reprezinţi, PIERDE, cu siguranţă!!!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.