70 total views

După încercarea nereuşită a Vel Vistiernucului Vâlcu, de a-i oferi Cavalerului D’Orange o amnistie pentru răscoala ce a iniţiat-o împotriva conducerii centrale, reprezentată de Baronul de Vaideeni, Cavalerul D’Orange nu găsi altceva mai bun de făcut decât să se afişeze în faţa pristavilor (a se citi presa) pentru a mai arunca nişte acuze spre conducerea centrală.

 

Se plânse Cavalerul D’Orage că “vânduţii “ din conducere nu înţeleg că el este singura soluţie de a scoate oastea pdl-istă din mocirla în care se afundă constant, pentru a o face o forţă capabilă de a lupta cu oştile necredincioşilor psd-iști, conduse de sultanul Cîlea Ilderim Fulgerul.

Le mai spuse Cavalerul D’Orange pristavilor, că va reuşi la împărăţie să răstoarne hotărârea haină, prin care moşia sa fuse confiscată de vândutul Baron de Vaideeni. Și le mai spuse Cavalerul D’Orange, că “vânduţii” conducători ai feudei pdl-iste nu vor putea niciodată să-l oprească pe el şi pe oamenii lui să recupereze prin luptă moşia pierdută. Sigur, Cavalerul D’Orange nu spuse câţi luptători are în subordine, încercând să acrediteze ideea că aceştia sunt mulţi: “ca frunza şi ca iarba”. Numai că, nimeni nu-l crezu, ştiut fiind faptul că în afară de o mână de credincioşi, restul armatei pdl-iste de la municipiu s-a închinat noului conducător, al doilea Baron de Vaideeni, Crăciunescu.

Cavalerul D’Orange pare din ce în ce mai nesigur de viitorul său în rândul armatei pdl-iste, el fiind din ce în ce mai mult atras de cântecul de sirenă al fetei lui Verde Împărat, care a primit de la tăticul ei moşia pmp-istă. Prinţesa Elena a fost dintotdeauna febleţea Cavalerului D’Orange numai că, el fiind mai timid, n-a îndrăznit niciodată să se apropie de aceasta, preferând să rămână credincios armatei pdl-iste.

Acum când rândurile susţinătorilor s-au rărit, credem că, în sinea lui, Cavalerul D’Orange speră să scape pe moşia pmp-istă, de unde cu forţe sporite să vină să ocupe raiaua Rm. Vâlcea. În viitor, însă, îi prevedem o bătaie strajnică luată în primul rând de la necredincioşii psd-işti a căror armată nu poate fi învinsă de firavele trupe pnl-iste – pdl-iste – pmp-iste, iar conducerea raialei Rm. Vâlcea va fi a lui AGA Matei, paşe cu trei tuiuri, numit de sultanul, Cîlea Ilderim Fulgerul.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.