91 total views

Inconsecvenţa, aroganţa şi ambiţia fără scrupule l-au costat amarnic pe tânărul deputat, ajuns la PSD doar pentru a candida la Primăria Râmnicului

romeo-p

Ne întoarcem la începutul anului, când Romeo Radulescu îşi căuta un partid mare să candideze pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi, până la urmă, l-a găsit. Umblând cu jalba’n proţap doar pe la Bucureşti, pentru că la Vâlcea nimeni nu-l dorea, a intrat pe uşa din dos a PSD-ului. Negocieri peste negocieri, milogeli peste milogeli, ce să mai, până la urmă a candidat Romeo al nostru de la PSD. A trecut peste “cadavre”, doar să-şi vadă visul cu ochii, un vis ireal, şi el ştia, atunci cand esti contracandidatul lui Gutău. În fine, nu reluăm povestea campaniei, nu are rost. Să revenim la alegerile parlamentare care urmează să aibă loc în 11 decembrie 2016.
PSD a organizat, joi 6 octombrie a.c., alegeri interne la care au participat doar cei 125 de membri ai Comitetului Executiv Judeţean. Adică primarii, preşedinţii de organizaţii locale, consilierii judeţeni şi parlamentarii. Romeo Rădulescu a avut şansa ori neşansa de a fi pus pe poziţia a cincea a listei pentru Camera Deputaţilor, obţinând doar 55 de voturi şi… chiar locul 5! Deci, un loc neeligibil pentru încă deputatul care nu a avut încredere în el. Declară acum, în presa locală, că va candida independent. Cariera politică a distinsului deputat se va încheia în 11 decembrie 2016. Când nu ai încredere în propriile forţe şi când eşti doar un arogant care umbli pe uşile din dos ca să ajungi în faţă (aviz şi altor politicieni PNL, PSD, ALDE etc, a caror carieră politică se va încheia tot în 11 decembrie) închei socotelile cu politica, foarte devreme.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.