259 total views

36 de tineri şi 10 cupluri premiaţi de edilul Stoeneştiului cu câte 200 de lei, respectiv 250 lei.

Edilul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă (Fredi), a încheiat anul alături de Consiliul Local cu care s-a întâlnit pentru a aproba ultimele proiecte de hotărâri ale anului 2014 care vor intra în vigoare începând cu anul 2015. Pe ordinea de zi a şedinţei s-au regăsit : Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al comunei Stoeneşti pentru anul 2014; Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii “Asfaltarea unor drumuri de interes local în lungime de4 km, în comuna Stoeneşti, Judeţul Vâlcea”; Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării prelungirii până la data de 30 august2015 aScrisorii de garantare dela FondulNaţionalde Garanţie a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A., în sumă de 1.764.738,80 lei, în vederea garantării în procent de 110% a obligaţiilor de plată a avansului de 1.604.308,00 lei din fondurile nerambursabile pentru implementarea Proiectului integrat “Refacere şi Modernizare a Infrastructurii Rutiere Afectate de Inundaţii în Anul 2010, în Comuna Stoeneşti, Jud. Vâlcea”, finanţat din fonduri nerambursabile FEADR, PNDR – Măsura 322.

Toate aceste proiecte de hotărâri de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a Consiliului Local Stoeneşti, au trecut fără nici o ezitare şi votate în unanimitate. După cum am mai scris şi în alte ediţii, edilul Stoeneştiului se bucură de tot sprijinul Consiliului Local, al cărui grup de consilieri este format din oameni capabili să înţeleagă o ordine de zi a unei şedinţe şi să voteze proiectele care vor transforma comuna Stoeneşti într-una care să se poată bucura de condiţii de trai omeneşti. La finalul şedinţei primarul Dumbravă a oferit tuturor consilierilor câte un cadou din partea primăriei şi le-a urat tuturor sărbători fericite alături de cei dragi şi multă încredere că proiectele propuse de el sunt din cele mai bune, dorind doar binele comunităţii din care şi el face parte.

 Serbarea stoeneştenilor la final de an

După şedinţa ordinară a lunii decembrie a urmat serbarea de sfârşit de an. În faţa primăriei a fost amplasată o scenă unde toţi elevii comunei Stoeneşti, dar şi cei mici au cântat şi au spus poezii. Un număr de 500 de pachete care conţineau dulciuri, portocale şi câte o sticlă de suc, au fost împărţite tuturor copiilor din partea Moşului  – “Fredi” . Acelasi Moş, nu i-a uitat nici pe cei 36 de tineri care au împlinit vârsta de 18 ani şi nici pe cele 10 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, fiind răsplătiţi cu câte 200 de lei şi respectiv 250 lei, plus câte un pachet. Adulţii care au luat parte la serbarea de final de an au fost şi ei răsplătiţi de Moşul Fredi cu câte o cană de ceai cald sau ţuică fiartă. Elevii şcolii cu clasele I-VIII Dobriceni i-au făcut o urare specială Moşului Fredi, urându-i să aibă parte de tot ce este mai bun şi să o ţină tot aşa că primar ca el Stoeneştiul nu a mai avut, dar cu siguranţă mandate multe îl vor aştepta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.