Loading

De parcă n-am avea atâtea probleme, mai apare şi Moştenescu din… cer

Dragoş Moştenescu a declanşat un adevărat scandal în Consiliul Local al Râmnicului. Consilierii PDL, cât şi o parte din membrii PNL Vâlcea susţin că primarul interimar Gigi Matei i-a acordat o sumă mult prea mare artistului vâlcean pentru organizarea unui  spectacol mult prea slab. Liberalul Damian Mitu susţine că programul organizat de Moştenescu nu face mai mult de 9.500 de euro, în condiţiile în care primarul interimar i-a dat 32.000 de euro.

Program slab pentru sărbătorirea Zilelor Imnului

Gâlceavă mare în Consiliul Local al Râmnicului. Pedeliştii şi liberalii se ceartă cu primarul interimar Gigi Matei din cauza sumei alocate pentru organizarea Zilelor Imnului Naţional al României. Executivul a alocat pentru această sărbătoare  1,4 miliarde lei, sumă aprobată cu tam tam şi de consilierii locali ai PDL.
Liberalul Damian Mitu, organizatorul Zilelor Râmnicului,  susţine că primarul interimar Gigi Matei l-a ,,cumpărat” pe Moştenescu la un preţ mult prea mare, în condiţiile în care agenţiile îl ,,vând” doar cu 1000 de euro, iar preţurile afişate de agenţii pentru artiştii aduşi sunt cu mult mai mici comparativ cu cele cerute de Dragoş Moştenescu.
,,Dacă domnul Matei s-ar fi uitat pe sit-ul acestor agenţii ar fi văzut care este preţul real al artiştilor angajaţi de Dragoş Moştenescu.  Ansamblul Popular Rapsodia Vâlceană nu costă mai mult de 5000 lei; Anda Adam nu costă mai mult de 1.400 euro; Alb şi Negru costă între  1.300 – 1.500 euro; Celia- 1000 – 1.200 euro; Vunk – 2.600 – 3000 euro; Taxi – 2.400 euro, restul banilor, până la 33.000 euro  ajung la Moştenescu. Plus că scena nu este inclusă, iar suma de 5000 de euro va fi suportată de primărie.

Tricolor pe cer, transmisii directe pe Music Chanel 1, MTV, refuzate

„Programul realizat de mine este mult mai bun şi la un preţ mult mai convenabil, cu tot cu scenă şi focuri de artificii ajungea la 38.000 de euro, iar artiştii nu se compară. Nu, cine iese afară din casă să asculte trupa Taxi sau Vunk, dar lista mea cuprinde nume pentru toate vârstele şi preferinţele artistice, aveam o listă imbatabilă atât ca preţ, dar şi ca nume. La muzică populară aveam: Junii Sibiului, Daniel Rosalim, Viorica Telecean, Alina Bica, Elena Ghiţulete, Adrian Ivan, Cristina Udrea, Tatiana Marcoianu, Ion Drăgan, Robert Târnăveanu, Nelu Albu, Mariana Anghel, Răzvan Năstăsescu, Ana Maria Nitu, Adina Roşca, Rodica Mitran, Emilia Ghinescu, Maria Ghinea, Ionuţ Dolănescu, Nineta Popa, Aurel Tamas şi orchestra lui Furdui Iancu. Pentru iubitorii de muzică pop – rock: Pitt Leffer, DJ Ryno – Silvia, Deep Central, DJ Project – Adela, Alex Velea, Renee Santana, nepoata lui Carlos Santana, Loredana Groza Band. Pentru concertul pop – rock: Sunrise INC, DJ Biglce – Outfit, Sasha Lopez – Andrea D feat Broono, Liviu Hodor – Mona, Horia Brenciu – Band.  Foc de artificii 10 minute plus Tricolorul pe cer 30 de secunde. Ofeream scenă profesională, plus două ecrane LED de 24 mp fiecare şi transmisie în direct pe două ecrane gigant  pe PRO TV, Music Chanel 1, MTV, Kanal D, Digi 24, plus televiziunile locale.”, a precizat Damian Mitu.

Domnul Matei nici nu a vrut să se uite pe oferta mea

Liberalul susţine că Gigi Matei a acceptat oferta lui Moştenescu cu ochii închişi şi nu înţelege care a fost logica.
“Domnul Matei nici nu a vrut să se uite pe oferta mea, a mers din start pe oferta lui Moştenescu, care-l costă mult mai mult pe un program foarte slab care a fost supraevaluat. Pe orice agenţie, şi poate proba asta, Dragoş Moştenescu este ,,oferit” sub 1000 de euro. Şi dacă –i lua prin agenţie tot mai economisea 5000 de euro şi în suma respectivă intrau şi scena şi artificiile.
În mod normal trebuia să supună votului  CL ambele variante, dar a refuzat.
Am înţeles că –şi făcea probleme din cauza comercianţilor, că nu se înghesuie să vină. Îi spun eu că pe programul oferit anul acesta nici nu or să vină. Comercianţii nu vin decât dacă programul oferit scoate lumea din casă, la ce program a oferit el vâlcenilor …Nimeni nu plăteşte 22 de milioane dacă nu vine nimeni să consume. Nu vin dacă nu au siguranţa că-şi scot banii! Preţul meu este mai bun pentru că eu nu merg pe agenţii, eu merg pe relaţia directă cu impresarii artiştilor, care-ţi fac o reducere de preţ în cazul în care le angajezi mai mulţi artişti, agenţiile au altă politică…îţi fac o reducere de  100 de euro. Sunt curios să văd de unde va scoate banii să plătească totul dacă nu-i vin toţi cei 40 – 44 de comercianţi.,, a declarat liberalul.

ULTIMA ORĂ

După ce a stârnit atâta scandal, Dragoş Moştenescu, probabil a fost sunat de Gigi Matei şi rugat să aducă ceva nume sonore, să nu iasă şi mai mult scandal, astfel primind un mail în care ni se aduce la cunoştinţă că seara de 29 iulie suportă modificări.

Vă trimit afişul complet al manifestărilor din cadrul Zilelor Imnului Naţional 2013, cu precizarea că, faţă de programul transmis luni, au apărut suplimentar două recitaluri ale interpreţilor de muzică populară Maria Ciobanu şi Petrică Mâţu Stoian în seara de luni, 29 iulie, la scena de pe Splaiul Independenţei.

Primăria

Distribuie

2 comentarii

  1. Fara nici o suparare,dar chiar e un program subtirel.Da ce cauta Mostenescu intre Vunk si Taxi? Canta,danseaza,ce face?O fi si el cantacios?

    1. In spectacolul lui Mostenescu simt incluse si prețurile SCENEI si FOCULUI de ARTIFICII, așa ca mai pardon damiene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.