6,664 total views

Cetățenii au insistat să facem verificări cu privire la blocul din centrul orașului și care a crescut peste noapte și este pus sub semnul întrebării, ei, care în proporție covârșitoare susțin că este un alt bloc din visteria lui Mircia Gutău. Nu poți în ruptul capului să-i faci să înțeleagă că blocul nu este al lui, ci al lui Neacșu Vasile și Adriana Elena ori că actele nu s-au făcut la notariatul public Mariana Gutău, cum nu vor să creadă că în acest bloc nu se regăsesc personaje cunoscute publicului larg și care ar putea demonstra contrariul.

Am zis să le facem acest hatâr și să-i informăm despre locatari, atât timp cât informațiile sunt publice, de ce nu, că dacă nu ar fi fost nu aș fi putut să le obțin. În plus, aceste documente, ca majoritatea pe care le deținem și au făcut obiectul unor anchete, au fost plătite și obținute oficial. Deci, orice persoană interesată poate scoate documente de la OCPI, trebuie doar să știe și cum. În fine, noi ne-am respectat în proporție de 95% cititorii și nu puteam să nu le satisfacem și această curiozitate.

Așadar, este vorba despre un bloc construit pe o suprafață de teren neîmprejmuit – 992 mp – act notarial încheiat în iulie 2016, imobilul cu nr cadastral X se constituie urmare a alipirii altor 3 imobile, iar intabulare drept de proprietate vine în urma contractului de vânzare-cumpărare, iunie 2015, încheiat la, ați ghicit, notar public Mariana Gutău. Autorizația de construire a fost eliberată de Primăria Râmnicu Vâlcea – 28.04.2017.

Neață Oana Teodora, necăsătorită – fata deputatului Neață Eugen – o tânără care și-a permis acest apartament cu ajutorul părinților.

Neață Eugen nu are cine știe ce venituri declarate, nu atât încât să-și permită, în această perioadă și achiziția unui apartament în centrul Râmnicului, pentru fiica sa, în condițiile în care în 2017, potrivit declarației de avere are credite la BRD, toate luate în 2015 și scadente în 2030, 2032 și 2020. Creditul scadent în 2032 în cuantum de 225.212 lei ( refinanțare OTP) este achitat integral în anul 2018, pentru că dispare din declarația de avere depusă în 2019 pentru anul fiscal 2018. Creditul scadent în 2030 în cuantum de 225.000 lei (ipotecar) îl regăsim în declarația depusă în anul 2020 pentru anul fiscal 2019, la fel și creditul scadent în 2020 în cuantum de 62.800 lei (descoperire de cont) îl regăsim în declarația depusă în 2020.

Verificați și voi veniturile (sunt publice) familiei Neață, care nu excelează, cel puțin cele declarate oficial, încât să-și permită achiziția apartamentului – vedem credit sumă mare achitat, vedem alte rate, vedem bani cheltuiți cu nemiluita pentru promovarea ca și deputat, vedem cum o mașină care consumă enorm de mult este utilizată la maxim, și multe alte cheltuieli pe care nu mai încercăm a le explica, nu are rost. Am văzut cum cei din anturajul lui Gutău și-au construit vile, conacuri, apartamente, mașini luxoase, vacanțe de lux și multe altele, lucruri pe care și le-au permis fără a-i interesa dacă le pot justifica, iar autoritățile, deși spun că se autosesizează din media, au ochii închiși!

Ploscă Oana – fata ilustrului personaj Dan Ploscă, un individ abonat la banul public

Colegiul Medicilor Stomatologi Vâlcea

Lovin Cosmin Ionuț – băiatul deputatului Dumitru Lovin, prieten bun cu Mircia Gutău

Rădulescu Veronel – avocatul tuturor -Elena Udrea, Maria Tudor, Mircia Gutău, Prală Ștefan și alții

Jurcan Radu Dorin – băiatul fostului senator Dorel Jurcan, prieten foarte bun cu Mircia Gutău

Irina, Lavinia Elena, Dragoș Marian, Cristina Rodica, Maria, Diana Ionica, Daniela, Andrei – cei menționați sunt persoane necăsătorite – numele de familie nu-l putem publica din motive lesne de înțeles, dar sigur au legătură cu mai marii Râmnicului. În afară de cei menționați mai sunt câteva familii – cu relații sus puse.

HAI, LA VOT! AȘA NU SE MAI POATE!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.