149 total views

Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL Vâlcea a validat prin vot, joi seară, 22 octombrie, candidatura lui Mircia Gutău la funcţia de primar al Râmnicului cu o largă majoritate.

gutau 1Împotriva nominalizării s-au exprimat preşedinta Organizaţiei de Femei, consilierul judeţean Mihaela Andreianu şi fostul viceprimar, consilierul municipal Gheorghe Ioniţă. A existat şi o abţinere. Gutău i-a mulţumit preşedintelui Cristian Buican, care “s-a dovedit bărbat” şi şi-a asumat candidatura sa. El a mai subliniat că nu avea nevoie de PNL în acest context, ci PNL de el. Co-preşedintele judeţean al PNL, deputatul Buican, a precizat că şi-a asumat în faţa conducerii naţionale a partidului această candidatură, pentru că şi-a asumat şi obiective foarte importante cum ar fi, câştigarea funcţiilor de preşedinte al CJ Vâlcea şi primar al municipiului reşedinţă de judeţ, pentru PNL, la alegerile locale de anul viitor.

În cazul neîndeplinirii acestor obiective, voi pleca şi eu din funcţiile de conducere”, a precizat Buican.

La vot nu au fost – Dan Niţu, Anuţa Handolescu, Victor Giosan si alţii, vreo 20

Distribuie

Un comentariu

  1. La ce “obiective” si a propus, putem sa ii spunem domnului buican ca poate sa plece de pe acum? Din functiile de conducere, evident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.