243 total views

Breaking News = Fake News sau cum Mircia Gutău rămâne fără puncte pentru campania electorală

…de la Fondul de Dezvoltare și Investiții Locale (FDI) , pentru proiectul „lucrări de întreținere și reparații curente a infrastructurii rutiere din municipiul Râmnicu Vâlcea”. Noi zicem că da! Totuși, de data aceasta, împrumutul era unul foarte bun, pentru că oricine ar accepta un împrumut pe 20 de ani fără să dea un leu în plus. Dar liberalii sigur vor bloca aceste finanțări.

Și uite așa, se pare că edilul s-a grăbit să promoveze o investiție ce urma să se deruleze cu fonduri de la FDI, chiar dacă suma urma să fie rambursată anual cu o rată de 670.000 lei, pe o perioadă de 20 de ani. A picat Guvernul Dăncilă, pică și ultimele avantaje financiare pe criterii politice.

Mircia Gutău a anunțat, recent, într-o conferință de presă că urmează să semneze, vineri 8 noiembrie, la Ministerul Dezvoltării, contractul pentru proiectul mai sus menționat și care permite începerea lucrărilor la repararea a 18,5 km/187.520 mp, pentru un număr de 17 artere de circulație de pe raza municipiului. Mai mult, iute cum îl știm, edilul a dat și o hotărâre în acest sens, iar pentru că „nu a stat după semnarea contractului de finanțare„ a făcut și licitația, câștigătorul fiind firma Strabag.

Va mai semna contractul, vineri 8 noiembrie 2019, Mircia Gutău?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.