431 total views

Suntem, încă, în campania pentru prezidențiale, duminică urmând a ne prezenta la vot, cine vrea, turul II. Edilul s-a fript atât de tare la europarlamentare, că i-a intrat frica în oase (pregătindu-se pentru locale!) și acum ne recomandă să punem ștampila pe cine vrem.  Cu alte cuvinte, Gutău nu mai susține public candidatul PSD. Pam-pam! În ce privește votul, normal că vom vota cu cine dorim. Nu așteptăm dezlegare de la jupân. Dar, să vedeți și dumneavoastră, dragi vâlceni, cât a ținut onoarea și cuvântul lui Gutău și ce preț poți să pui pe cuvântul acestui primar.

 

Cât timp a avut de câștigat, a avut nevoie de ei, de PSD, s-a declarat susținător fără rezerve al alianței cu PSD. Și PSD-ul i-a oferit sprijinul fără de care nu putea să-și pună în practică „faimoasele idei”. PSD i-a oferit sprijin în Consiliul Local, cu ajutorul lor a făcut majoritatea atât de necesară. PSD i-a oferit sprijin la nivelul Guvernului și amintim numai că a primit Sala Sporturilor și o sumă imensă la ultima rectificare, unde, atenție! Consiliul Județean „al lui Costică” nu a primit nici un leu!

Fără semnătura premierului – Dăncilă Viorica – nu putea să primească nimic. Viorica Dăncilă și-a pus semnătura pe toate aceste favoruri oferite lui Gutău. Iar omul de onoare Gutău ce face acum? Îi întoarce spatele! Pentru că nu mai are nevoie de ea! Alianța binelui! a ținut cât lui i-a fost bine. De fapt numele adevărat a fost Alianța binelui lui Gutău!”. Rădulescu a știu numai de Alianța binelui!. Restul l-a știut numai Gutău.

Ceea ce pentru Rădulescu s-a numit Alianța binelui!”, pentru Gutău a fost „Alianța binelui meu!”. Până și pe prietenul Neață l-a abandonat. Atât au ținut onoarea și cuvântul lui Gutău. Cât au ținut și banii!

Așa a procedat și cu doamnele din Râmnic. În 2016, în campania electorală, când a avut nevoie de votul lor, le-a promis că, dacă va ajunge primar, se va ocupa de maternitate, să facă acolo condiții mai bune pentru ele și pentru copiii lor. Femeile l-au crezut și i-au acordat votul ca să se țină de promisiune, să-și țină cuvântul dat, și să facă din maternitate ceea ce a promis. Și nu a făcut!

Onoarea sa, promisiunea și cuvântul său au ținut exact până a ieșit primar.

După…a uitat de tot. Dar nu a uitat să se ocupe de el și de bunăstarea lui și a prietenilor lui!

ÎL MAI VREȚI PE MIRCIA GUTĂU PRIMAR?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.