283 total views

….PENTRU CĂ ESTE O AMENINȚARE REALĂ DE CARE DEJA SE TEME

Am aflat că Mircia Gutău are un contracandidat și de el a aflat inclusiv domnia sa. Numai că, apropiații spun că a luat foc, la cele auzite, și urgent a pus-o de o „ședință” cu susținătorii care au împărtășit, unii dintre ei, „necazul” și cu alții. Și nu mai vorbim de telefoanele pe care le dă viceprimarul Carmen Preda către terți și de care suntem informați…

Și uite așa, mai zilele trecute, „conducătorii Râmnicului”, s-au întâlnit în incinta Ștrandului municipal, unde altundeva se putea, și au primit temă de casă să găsească orice despre contracandidat „să-l distrugă”. La apel au răspuns șefii poliției, conducerea consiliului județean, agenți economici care-l susțin urmare lucrărilor primite, șefi de instituții, deputatul din portofoliu și alții.

Și nu, domnilor, nu săriți să spuneți că nu este adevărat, că putem să probăm cele expuse, dar nu e momentul acum și vă sugerăm să rămâneți calmi și să suportați faptul că ați fost văzuți și auziți.

PRELUNGIREA CA ÎMPUTERNICIȚI ÎN FRUNTEA IPJ VÂLCEA A LUI COSMIN IANA SI OARĂ SORIN, SĂ AIBĂ VREO LEGĂTURĂ? ÎNTREBĂM, PENTRU UN PRIETEN!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.