217 total views

Nu s-a uitat şi nici nu o să se uite, prea curând, cum au fost furate alegerile PSD de către deputatul Constantin Rădulescu, preşedinte actual al PSD Vâlcea, preşedinte care a început de a doua zi, după ce a fost ales, lupta pentru a-şi impune gaşca lui pe toate locurile eligibile, de pe toate listele.

MGCR

Nu mai contează ce a fost, dar contează ce va fi. Am avut surpriza să auzim şi să vedem cum preşedintele executiv, nou ales, pe lista preşedintelui, dl. Gheorghe Mihăilescu, a declarat ce intenţii are pentru 2016.
În ultima vreme, acesta este foarte activ în spaţiul mass-media. Am aflat astfel, că domnia sa, îşi doreşte să fie pe lista de consilieri judeţeni (la Consiliul Local Municipal, obţinându-si deja o experienţă) şi de ce nu, chiar nominalizarea partidului pentru funcţia de preşedinte al CJ. În interiorul partidului, domnia sa, vrea să impună o agendă de lucru pe care o consideră normală pentru reformarea organizaţiei. În acest sens, a declarat, că a avut mai multe consultări cu secretarul general al Organizaţiei Judeţene, senatorul Laurenţiu Coca. În această ecuaţie, ne întrebăm, dacă nu cumva, Gheorghe Mihăilescu este de facto preşedinte real al PSD Vâlcea?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.