234 total views

S-a stins cu aceeaşi discreţie şi modestie care i-a caracterizat întreaga viaţă, bunul meu prieten

ION CÎLEA,

preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

A iubit oamenii cum puţini sunt pe lume, a iubit viaţa şi n-a cunoscut odihnă pentru a face viaţa mai frumoasă şi semenilor săi.

Voi păstra curată şi întreagă amintirea unui om de o mare discreţie, căldură sufletească şi generozitate.

Sincere condoleanţe şi întreaga compasiune transmit familiei greu încercate.

 ION STANCIU

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

La capătul unei nedrepte, îndelungate şi adânci suferinţe – o suferinţă pe care, însă, şi-a mascat-o cu încăpăţînare sub treburile de zi cu zi – preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a încetat din viaţă, lăsând în urma sa o viaţă trăită sub semnul dăruirii, trudei necontenite şi sacrificiului pentru comunitate.

Ion Cîlea a fost un administrator şi un politician cum puţini se mai întâlnesc în zilele acestea: fără să pregete a pleca în teren, indiferent de vreme, pentru a vedea la faţa locului cum se întâmplă lucrurile, găsind permanent un răgaz să explice pe înţelesul oricui viziunea sa despre cum trebuie să arate judeţul pe care îl ştia în cele mai mărunte detalii şi întotodeauna dispus să lase de la sine pentru atingerea unui ţel comun.

Plecarea dintre noi a lui Ion Cîlea lasă un gol greu de umplut – pentru că nu se mai fac oameni după calapodul acesta, dar şi un exemplu despre cum se poate să lucrezi cu har în slujba comunităţii din care faci parte şi care te stimează şi apreciază. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i dea odihna de care s-a lipsit în toată viaţa sa!

Gigi Matei, Primar interimar

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

S-a stins din viaţă un OM care a ştiut să fie mereu alături de oameni şi i-a iubit deopotrivă pe toţi. Un OM care s-a implicat cu dăruire în viaţa socială, politică şi administrativă a judeţului nostru, având realizări deosebite şi onorând cu pricepere înalte funcţii, între care şi cea de Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Este un moment greu pentru noi toţi cei care l-am cunoscut, pentru  salariaţii Consiliului Judeţean Vâlcea și Instituţiei Prefectului Judeţului Vâlcea deopotrivă. Dr. ing. Ion Cîlea va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, ca prieten devotat, corect, cinstit şi puternic. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași îndurerați de tragica despărțire! Dumnezeu sa-l ierte! 

PREFECT, Dumitru-Nicu CORNOIU

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

În aceste momente de tristeţe şi profundă durere, când cuvintele sunt de prisos, nu pot decât să-mi exprim regretul sincer că un OM ca Ion Cîlea nu mai este în mijlocul nostru. Îmi este foarte greu să mă despart de un OM pe care l-am respectat foarte mult, de un OM care şi-a dedicat întreaga viaţă activităţii sale, de un coleg drag de partid. Am pierdut un OM iubit de vâlceni, un bun coleg, un prieten. Sincere condoleanţe familiei îndurerate pentru pierderea incomensurabilă pe care a suferit-o. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Laurenţiu COCA – SENATOR PSD 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Colectivul de salariaţi din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea anunţă cu profund regret  încetarea din viaţă a celui care, de aproape 7 ani, le-a fost un generos coleg şi preşedinte, ION CÎLEA

Suntem cu toţii trişti şi îndureraţi, alăturându-ne familiei de acasă şi marii familii a vâlcenilor care l-a respectat şi l-a iubit pentru toate grijile, preocupările şi bucuriile trăite împreună.

Suntem recunoscători pentru bunătatea celui dispărut şi nu îl vom uita niciodată.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Cu mare durere în suflet îmi iau rămas bun de la, ION CÎLEA, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, care a plecat dintre noi cu demnitate şi discreţie, după o cumplită şi nemeritată suferinţă. Regret profund dispariţia distinsului meu coleg şi prieten sincer a cărui amintire o voi păstra veşnic vie. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

                                                            MIRCEA PREDESCU

 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Cu adâncă şi nemărginită durere în suflet, mă alătur celor care suferă de pe urma trecerii în nefiinţă a celui mai bun coleg şi prieten ION CÎLEA, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

Lasă în urmă un gol imens încărcat de tristeţe şi regrete, dar şi amintiri de neuitat care ne vor însoţi întotdeauna. Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace!

DUMITRU PERSU, Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Trei decembrie 2014 este ziua când inimile noastre au fost zdrobite de vestea trecerii la cele veşnice  a colegului nostru drag ION CÎLEA, Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD şi Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. A fost pentru noi un militant exemplar, un luptător şi apărător  neobosit al ideilor social-democrate, un om care s-a bătut pentru triumful adevărului şi dreptăţii, pentru binele  semenilor. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace şi în loc luminos, aşa cum la fel de blând şi bun, a fost şi sufletul său.

 Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.