364 total views

Se pare că după prima vizită la Consiliul Județean Vâlcea, când a fost luat în vizor Gică Păsat, interesul DNA a crescut, ”dragostea” mascaților s-a răsfrânt și asupra unor funcționari publici din această instituție.

DNA la CJ VlDrept pentru care, în dimineața zilei de 30 martie, a.c., mascații au făcut cea de-a doua ”vizită de lucru” la CJ, de data aceasta în atenția lor aflându-se directorul tehnic Florea Mierluș și câțiva subalterni de-ai lui. De vizita lor – mult așteptată de noi, cei ce am strigat în zadar că învechitul Mierluș trebuia pensionat demult – n-au scăpat nici cele două locuințe ale lui Mierluș (săracul slujbaș la stat!), dar nici sediile unor firme implicate în afaceri cu CJ, cât și locuințele patronilor acestora. Ei sunt anchetați pentru executarea unor lucrări de asfaltare date de Consiliul Județean prin încredințare directă.
”În cursul zilei de 30 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la Instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, trasmite un comunicat de presă din partea DNA.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.