75 total views

H & M Hennes & Mauritz AB lansează în centrul comercial Winmarkt din Râmnicu Vâlcea magazinul cu numărul 32 din ţară.

Magazinul H&M are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.500 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienții începând cu data de 22 mai, în cadrul centrului comercial Winmarkt, din Str. Calea lui Traian, nr 127.

Noul magazin H&M oferă cele mai noi colecții pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, alături de o gamă variată de accesorii în tendinţe.

“Suntem extrem de încântați de inaugurareaprimului magazin H&M din Râmnicu Vâlcea. Sperăm că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor clienților noștri, oferindu-le acestora modă și calitate la cel mai bun preț”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Printre noutățile magazinului se numără şi colecția Swimwear, care conține o gamă variată de costume de baie și accesorii de plajă.

Magazinul H&M din cadrul centrului comercial Winmarkt îşi va deschide porțile pe data de 22 mai, de la orele 11.00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți clienții primesc automat câte un voucher de 30 de lei.

Începând din 22 mai noul magazin va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar09.00 – 21.00.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.