135 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din zona de nord a judeţului a executat în ultima perioadă o serie de lucrări în întreaga arie de operare.

apavil2Astfel, în Berislăveşti a fost reamenajată captarea din satul Valea Mare, iar în Rădăcineşti a fost refăcută zona afectată de o intervenţie pentru rezolvarea unei avarii pe conducta DN 75. Tot în Berislăveşti, au fost decolmatate drenuri în Rădoaia (unde au fost aerisite şi instalaţiile) şi Dealul Boului.

În comuna Dăeşti – sat Fedeleşoiu, a fost executat un racord de canalizare în zona căminului cultural, iar în localitatea Sălătrucel s-a procedat la înlocuirea unor robineţi şi contoare de apă.
În ceea ce priveşte oraşul Călimăneşti, au fost executate mai multe lucrări punctuale: executarea unei reţele de distribuţie pe str. Calea lui Traian (Cozia); curăţarea colectorului de canalizare la Vila Pescăruş; soluţionarea a două avarii la branşamente, urmată de amenajarea terenului afectat şi betonarea acestuia – str. T. Vladimirescu şi Calea lui Traian nr. 534.
Tot în zona de nord, de această dată în Brezoi – satele Proieni şi Călineşti, au fost montate apometre, împreună cu elementele de legătură aferente (mufe, coturi şi robineţi). Pe str. Fabricii a fost curăţată o reţea de canalizare, cu ajutorul hidrojetului şi vidanjei.
Nu în ultimul rând, în Voineasa a fost curăţată o reţea de canalizare înfundată, iar în Perişani – sat Mlăceni, a fost igienizat rezervorul de apă potabilă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.