106 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în oraşul Băbeni, dar şi în comunele Şirineasa şi Nicolae Bălcescu. Astfel, a fost monitorizată zilnic funcţionarea staţiilor de apă Predeşti şi Corbi – N. Bălcescu şi cea din Şirineasa. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie de pe str. Ungureni, Petrolului şi Calea lui Traian – Băbeni.

Au fost înlocuite o serie de apometre la branşamentele individuale în Şirineasa şi Nicolae Bălcescu şi au fost vidanjate staţiile de repompare ape uzate în vederea igienizării căminelor şi verificării funcţionării a două staţii de pompe din Şirineasa. Concomitent, s-a procedat la înlocuirea reţelei de apă potabilă, prin montarea de conductă PEHD D110 şi la refacerea branşamentelor individuale pe str. Teilor din oraşul Băbeni.
Nu în ultimul rând, au fost urmărite lucrările de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă şi canalizare pe str. Ungureni şi Calea lui Traian, în cadrul POS Mediu, la montarea conductelor de canalizare pe str. Uzinei, Soneşti, Romani, Pădureţu şi Berbeniţei, precum şi la montarea conductei de apă pe str. Unirii.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.