Loading

…prin Dramicam și BRS – Business Retail Soluions, care în 2021, a avut câteva contracte cu instituții publice cărora le-a vândut măști de protecție și dezinfectante, cum ar fi Primăriei Galicea, articole sanitare Primăriei Colelia, județul Ialomița, coadă de mătură/ mop, materiale de curățenie, dezinfectanți Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni, județul Argeș, toate vânzările însumând 13.500 lei. O nimica toată! Asta în timp ce fratele, conducătorul de facto al societăților, este președinte de județ și de partid.

Mulți aleg să nu își asume responsabilitatea pentru lucrurile pe care le fac, preferând să dea vina pe alții sau pe diverși factori politici/administrativi, în cazul anchetei noastre care vizează societățile de casă ale președintelui Rădulescu Constantin. Ba mai mult, există persoane care și-au făcut chiar un mod de viață din fuga de răspundere, către alte persoane, iar când vorbim despre o persoană care nu-și asumă răspunderea, vorbim în general despre o persoană slabă. Dacă nu îți asumi responsabilitatea activității sau a funcției pe care o ai, înseamnă că tu, de fapt, ești un om ce caută persoane care să scoată castanele din foc pentru tine.

Văzând că nu se fac bani cu produsele de curățenie, măști și dezinfectante, Lucian Rădulescu, după ce „vinde” societatea blondei de la PSD – Stanca Elena Carmen – își schimbă domeniul de activitate, sperând evident la contracte de tipul celor obținute prin Dramicam. Ce a mai vândut BRS în 2022, altă dată.

Deci, blonda de la PSD, Stanca Elena Carmen deține această societate doar cu numele, Laura Florică, angajata Consiliului Județean Vâlcea, apare și pe actele acestei societăți transmise către Registru Comerț, fiind persoana desemnată pentru a da relații acestei instituții în caz de observații, note de plată și nu numai, iar de contabilitate sigur se ocupă Georgiana Cosac, director Hotel Livadia. În realitate, societatea îi aparține tot lui Lucian Rădulescu, cel care de fapt instalează în societățile lui oamenii de care s-a folosit și care îi sunt datori, coordonând în continuare tot business-ul.

Așadar, conducerea societăților este formată din persoane apropiate PSD și care au fost angajate de liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, în instituțiile locale/județene de unde încasează salarii frumoase. Nu am găsit un răspuns la decizia de a schimba acționariatul societăților, dar un lucru e sigur: Lucian Rădulescu și Constantin Rădulescu, conducătorul de facto al societăților, fug de ceva! Nu știm de ce, dar fug!

Și ce dacă? Eu nu am nimic de ascuns! Ar spune frații Rădulescu, cei care merg pe repede-inainte, unde lumea a evoluat. Astăzi, este suficient să vezi ce scrie un om pe pagina sa de Fb, să vezi ce face, în ce cercuri se învârte sau unde merge și imediat faci legăturile politice și administrative. Voluntar și involuntar poți obține tot felul de infirmații, așa cum le-am obținut și noi când am început să verificăm societățile de casă ale președintelui Rădulescu.

Dacă societățile lui Lucian Rădulescu activează legal și au tot dreptul din lume să obțină contracte cu instituțiile publice, de ce oare s-a recurs la schimbarea acționariatului? Dramicam este pe piață din 2003, de ce abia acum Lucian Rădulescu s-a apucat de „muncă”? Sunt întrebări la care noi nu putem răspunde, dar știm sigur că DNA este foarte interesat de existența lor pe piața locală și nu numai.

Episodul IX – 23 noiembrie, DBS, BRS, angajați, profit…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.