Loading

Naţionala de fotbal a României va întâlni astăzi, de la ora 21.00 (Antena 1), pe „Arena Naţională“, reprezentativa Greciei, partida contând pentru manşa a doua a play-off-ului de calificare la CM din 2014. Pentru tricolori este mai mult decât un joc, ei trebuind să demonstreze prin fapte că nu sunt o generaţie „ratată“, având o misiune extrem de dificilă: trebuie să „întoarcă“ acel 3-1 încasat pe stadionul „Giorgios Karaiskakis“ din Pireu.

Singura surpriză în lotul Naţionale în meciul din această seară este portarul, acolo unde Tătăruşanu, refăcut din punct de vedere fizic, îl înlocuieşte pe Costel Pantilimon.

 

Deşi iniţial a vrut să treacă de la obişnuitul 4-2-3-1 la mult mai ofensivul 4-1-4-1, Victor Piţurcă s-a decis în cele din urmă să folosească un sistem 4-4-2. Piţurcă a luat această decizie după un antrenament efectuat în această dimineaţă.

În apărare, Chiricheş va juca alături de Goian în axul central, în timp ce mijlocul va fi format din patru jucători. După ce în partida din tur, Tănase a jucat în banda stângă, selecţionerul a decis să-l treacă în centru pentru a-i face loc lui Maxim în banda stângă. În avamposturi, Bogdan Stancu va evolua alături de Marica, “Motanul” fiind în continuare preferat în locul lui Marius Niculae.
România (4-4-2): Tătăruşanu – Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ – Torje, Hoban, Tănase, Maxim – Stancu, Marica
România este favorită la casele de pariuri pentru o victorie în faţa grecilor, dar adversarii sunt favorţi la calificare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.