108 total views

Căldură mare, moncher! Liberalii s-au încins atât de rău încât nu-şi mai controlează neuronii. Samoil Vîlvu, unul dintre cei mai vechi politicieni locali, şi cei mai cerebrali, a fost atât de rău afectat de soare încât a lansat în eter o serie de afirmaţii de-a dreptul jenante.

Fostul secretar general al PDL Vâlcea a afirmat, într-o emisiune TV, că PNL se luptă în prezent cu social democraţii pentru postul de primar pentru a reda oraşului demnitatea pierdută. Persoana aleasă pentru această misiune sacră este fostul primar Mircia Gutău, condamnat de două ori pentru corupţie.
Numai o insolaţie puternică l-ar fi putut face pe farmacistul Samoil Vîlcu să facă o astfel de afirmaţie, cunoscut fiind faptul că Râmnicul şi-a pierdut demnitatea din cauza celor doi primari PNL: democratul Mircia Gutău, condamnbat de două ori, şi liberalul Emilian Frîncu aflat în detenţie la Jilava. Aşa ceva… mai rar.
,,Noi ne luptăm să redăm demnitatea oraşului. Domnul Mircia Gutău rămâne o soluţie pentru alegerile din 2016. Cu suguranţă nu ne va fi contracandidat, mai mult ca sigur va candida pentru noi. Este apreciat de membrii de partid şi de liderii de la judeţ şi municipiu, iar cei din conducerea centrală au înţeles că numai cu el putem candida şi nu se vor opune. Am văzut cu toţii ce s-a întâmplat cu cei care au candidat împotriva lui!”, a afirmat Samoil Vîlcu.
În concluzie, liberalii vor reda Râmnicului demnitatea făcută zob chiar de liderii lor politici, ambii lideri ai organizaţiei municipale Râmnicu Vâlcea. O ironie mai mare nici că se putea, asta ca să nu o numim altfel.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.