1,824 total views

…..și acum, amândoi, sunt în cărți pentru postul de director de la ABA Argeș-Vedea. Liberalii nu au înțeles că este vremea lor (poate!), dar cu oameni noi de calitate și care s-au remarcat prin competență și nu prin incompetență. Avem mai multe semnale din țară că liberalii și-au luat-o în cap și, pe modelul acum noi suntem la putere, au început schimbări în societățile de gospodărire a apelor, deocamdată, adică nu în administrațiile bazinale ci în service -urile acestora.

Cunoaștem situația multor ABA-uri din țară, am publicat zeci de articole, și pentru asta cei cu care am colaborat în ultimii 5 ani și fac parte din sistemul ANAR/ABA/SGA, ne aduc la cunoștință ce se întâmplă prin curțile lor și pe care vor să pună stăpânire liberalii. Supărarea mare nu este neapărat a schimbării șefilor/directorilor, ci a faptului că liberalii aduc, sau vor să aducă, pe funcții aceiași oameni care au mai ocupat fotoliile de directori ai acestor structuri și care au dosare pe la DNA, Parchet ori plângeri la Poliție și dosare pe rolul instanțelor judecătorești, dar și tineri lipitori de afișe fără experiență și inclusiv neamurile.

Mai mult, au început schimbările acolo unde directorii/șefii ocupă scaunul directorial prin concurs, iar revocarea lor va duce clar la procese pe rol care au câștig de cauză 100%, drepturi salariale ce vor fi plătite tot din instituțiile respective, dar pe ei nu-i interesează, că nu plătesc ei. Plătim noi!

Astăzi facem referire la negocierile care se tot fac pentru, de data asta, scaunul de director de la ABA Argeș-Vedea (ABAAV), unde ocupantul postului deși are concurs se vrea schimbarea lui pe motive…politice și nimic altceva. Cum spuneam, liberalii se cred pe cai mari și nu țin cont ce schimbă, dar să schimbe. Mai mulți angajați din câteva SGA-uri care fac parte din ABA Argeș-Vedea ne-au transmis, pe diferite căi de comunicare, documente pentru informare cu privire la doi inși pentru care „se bate peneleul” să-i repună pe funcții. Da, ați auzit bine, să-i repună!

Numele vehiculate pentru administrația piteșteană sunt Adrian Moisescu și Marius Postelnicu, ambii certați cu legea și care, potrivit documentelor rapoartelor de control, constatăm că au încălcat flagrant legea, iar contractele ilegale aduc instituției prejudicii ce depășeșc zeci de milioane de euro. Ambii au fost parteneri la prejudiciu în aceste contracte, în sensul că unul a început și altul a continuat.

De exemplu, pentru echipa Moisescu vs Postelnicu avem lucrarea „Amenajări pe Lacul Snagov, inclusiv utilaje specifice, jud Ilfov”, contract de lucrări semnat în 2006 de Postelnicu Marius în calitate de director la ABAAV, la vremea respectivă, contract ce până în anul 2015 a fost modificat prin 17 acte aditionale, 2008 fiind perioada de glorie – 4 acte adiționale, secondat de 2011 cu 3 acte adiționale. Prejudiciul recunoscut inclusiv de constructorul APASCO SA Măneciu, și cu concursul celor mai sus menționați, se ridică la 10 milioane de lei și cităm doar „oțâră” din raportul de control:

„SC APASCO SA Măneciu a întocmit factura ștorno nr. 102658/28.02.2015 în sumă de 1. 793.585,69 lei, operațiunea fiind înregistrată în evidența contabilă a instituției (n.r. ABAAV) cu NC 14881/03.03.2015. Prin întocmirea facturii ștorno, executantul recunoaște și acceptă că a încasat nelegal suma menționată și implicit că lucrările nu au fost executate. Constructorul confirmă faptul că, lucrarea aducțiune Priza Stăncești-Cricov este nefinalizată și conducta PAFSIN plătită de ANAR nu se regăsește în operă sau în depozitul APASCO, explicând că în contul acesteia au fost executate alte lucrări neachitate de beneficiar”.

Obiectivul de investiții „Amenajarea râul Doamnei pentru apărarea împotriva inundațiilor în localitățile Corbi, Domnești, Pietroșani, Cosești, Dărmănești, județul Argeș”, este o altă lucrare a echipei Moisescu/Postelnicu și care de la 3 milioane de euro pe vremea când s-a adjudecat lucrarea sare la un cost de 10 milioane de euro fără nici o altă licitație, fără proiect tehnic și doar prin acte adiționale și cu n SF-uri ilegale, bugetată an de an.

Mai mult, ambele lucrări de la plângeri ajunse la secțiile de Poliție Pitești au fost transferate la DNA, prejudiciul fiind, așa cum am menționat, extrem de mare. Pentru Moisescu Adrian, de la DNA Buceurești, există și o solicitare pentru MHC-urile de pe Argeș, la ABAAV, și pentru care s-au cerut documente, potrivit surselor. Pentru toate cele menționate ni se mai promit documente și dacă le vom primi vom fi ca de fiecare dată obiectivi și vom publica pentru ca cetățeanul să fie corect informat.

În ceea ce privește partea de schimbări prin instituții, pe care liberalii consideră că au dreptul să o facă, ori își pun oameni de calitate și competenți ori vor intra în media ca fiind mai rău decât ceilalți. Pentru Moisescu, dar și pentru Postelnicu Marius care este și consilier județean PNL Argeș, negociază liderul PNL Argeș – Adrian Miuțescu – care nu este acceptat de peste 50% din primarii liberali, aceștia, în vara-toamna anului ce urmează a se încheia, semnând și o petiție de schimbare a lui din funcția de președinte al PNL Argeș și transmisă lui Victor Orban care a închis ochii susținându-și „propteaua”.

Stimabililor, nu așa veți trece Olt-ul, Argeș-ul și care or mai fi…! Nu veniți cu cei care au făcut măgării și acum trebuie să le acopere, pentru că oricum este prea târziu, măgăriile se cercetează. Ați vrut schimbare și noi vrem schimbare!!! Încetați cu proștii care au recunoscut că au furat, că veți rămâne proștii electoratului!!! Urmează noi runde de alegeri!!! USR a picat, după prima rundă, vreți și voi?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.