185 total views

Râmnicenii riscă să-şi îngroape morţii în picioare sau să-i incinereze din cauza crizei locurilor de veci şi asta pentru că majoritatea liberală din CL al Râmnicului i-a lăsat fără locuri de veci. Săptămâna trecută, consilierii liberali au respins proiectul de hotărâre privind achiziţionarea unor terenuri în vederea realizării cimitirului public din zona Târg Râureni.

teren cimitir Targ Raureni

teren cimitir targ raureni1

Liberalii şi o parte din independenţi au precizat că vor cimitir, dar nu unde vrea primarul social democrat, Ion Gigi Matei. Liberalii nu vor în Zona Târg Răureni din cauza Parcului Industrial care nu are nicio legătură cu locaţia aleasă de Executivul Primăriei. Aleşii liberali ai urbei au decretat timp de 40 de minute că vor oriunde, dar nu în locaţia propusă de primarul interimar PSD, pentru că e campanie şi vor să se facă şi ei cunoscuţi cumva.

teren cimitir Targ Raureni

teren cimitir targ raureni

Variantele au picat rapid la exerciţiul de logică, dar liberalii nu au renunţat, unii au propus ca râmnicenii să-şi îngroape morţi la Argintari, un loc în care mortul şi cohorta de rude ar trebui să urce o pantă cu înclinaţie de 45 de grade, alţii au propus zona Feţeni, zonă din care fostul Executiv al Râmnicului mai avea puţin şi era bătut de localnici cu pietre din cauza acestui proiect. Cetăţenii acuză Primăria, pe bună dreptate, că-şi bate joc de ei. Executivul le-a plasat un adăpost de animale, o groapă de gunoi… cimitirul le mai lipsea. Ultima locaţie propusă a fost lângă Biserica din Râureni, proiect propus de fostul primar, Emilian Frâncu. Pimarul, Gigi Matei, a explicat că investiţia s-ar face tot prin achiziţie de terenuri de la proprietari, dar extinderea ar ajunge în cimitirul bisericii unde ,,scorul” nu e deloc accesibil pentru populaţia săracă. Matei i-a întrebat dacă chiar au de gând să-i pună pe râmniceni să plătească 1000 de euro pentru un loc de veci. Liberalii nu au renunţat la ideile lor şi au picat din nou proiectul.

Distribuie

Un comentariu

  1. PROBABIL NU MAI VOR SA DEA BANI DIRECTORULUI DE LA PIETE PREST. STIU EI DE CE…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.