143 total views

Realizatorul TV Oreste Teodorescu a marturisit ca are o relatie deschisa cu fiica sa, careia i-a dat voie sa-si inceapa viata sexuala de timpuriu, dar cu o singura conditie.

Celebrul om de televiziune a dezvaluit recent ca i-a permis fiicei sale, Sabina, sa-si inceapa viata sexuala chiar de la 14 ani, punandu-i conditia ca relatiile intime ale acesteia sa se desfasoare in casa parinteasca, transmite Wowbiz.ro.

“Este foarte importanta comunicarea in dimensiunea acestui subiect. Pe la 14 ani, am sfatuit-o pe Sabina sa ne faca un semn discret cand vrea s-o ‘stergem’ cateva ore de acasa, caci este mult mai bine pentru o fata sa-si inceapa viata erotica pe un ‘teren’ pe care-l controleaza, la ea acasa, cu baie, cu asternuturi curate… Am abordat o politica transparenta. Prefer sa fumeze cateva tigari relaxata, decat sa ‘sudeze’ filtru dupa filtru in anonimat”, a subliniat Oreste.

Sabina, fiica lui Oreste, a trecut anul acesta de pragul majoratului, insa varsta nu a fost o piedica niciodata pentru libertatea ei. Tatal sau a povestit ca tocmai aceasta buna relatie de comunicare intre parintii si copii a facut ca cel mai grav lucru comis de fiica pana acum sa fie faptul ca a fost plecata de acasa in maieu, iarna, pentru cateva ore.

ziare.com

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.