778 total views

Un şofer de autobuz, nu s-a asigurat când s-a pus în mişcare, rănind un călător care nu coborâse din autobuz şi a fugit de la locul faptei, ignorând că ar fi trebuit să-i acorde un ajutor cetăţeanului pe care l-a accidentat, fiind prins şi oprit pe DN67-Horezu

L. Cristian, de 36 de ani, din mun. Târgu Jiu, jud. Gorj, a condus un autobuz din direcţia Sibiu către Rm. Vâlcea, iar la intersecţia DN.7 cu DN.7A la efectuarea manevrei de punere în mişcare nu s-a asigurat cu privire la faptul că un călător se pregătea să coboare din autobuz, fapt ce a dus la dezechilibrarea acestuia şi căderea lui pe partea carosabilă, întrucât uşile nu erau închise. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului R. Marius, de 43 de ani, din oraşul Brezoi, care a suferit leziuni la membru superior stâng.
După eveniment conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat şi oprit pe D.N.67 – Horezu.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi s-au recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.