Loading

…pentru că asta este prioritar la conducerea acestui partid, care exact pentru acest motiv a ajuns să fie hulit de o întreagă Românie, încă de la europarlamentare. Chiar dacă avem alegeri atipice (localele fiind la fel), Vâlcea va trimite în Parlamentul României tot doi senatori și șase deputați, iar la scrutinul din 6 decembrie, s-ar putea să avem surpriza să vedem că PSD şi PNL îşi vor împărţi majoritatea fotoliilor, de data asta poate chiar pe toate, și ne referim strict la județul Vâlcea.

Totuși, PSD NU mai este creditat cu cele mai mari șanse în Vâlcea, lista acestei formațiuni politice fiind alcătuită integral din politicieni care sunt încă în funcție și nu s-au făcut remarcați în cei 4 ani de mandat cu nimic. Totul în timp ce liberalii vâlceni au 3 candidați noi, tineri și care promit mult.

De ce spunem că PSD susține cu prioritate incompetența, iar profesionalismul este la coadă ?

Pe lista pentru Senat, locul 1 îl ocupă senatorul Matei Bogdan care parcă s-a străduit să se remarce prin incompetență, scandaluri publice, o serie de gafe care l-au pus într-o situație jenantă, dar nu doar pe el, ci și pe noi ca județ – făcându-ne de râs cu acest personaj care a primit votul de încredere al vâlcenilor, el fiind de fapt zero din toate punctele de vedere. Mai mult, este catalogat de un jurnalist local ca fiind un „senator vâlcean, ucis politic de fosta soție bătută. PSD îl aruncă sau moare cu el!”, un jurnalist care probabil la vremea respectivă nu mai tăia facturi pentru PSD Vâlcea.

Acum se pare că taie, iar, promovându-l pe acest senator care dintr-o dată nu mai este ucis politic, iar PSD nici nu-l aruncă și nici nu moare cu el. Banii primează și la majoritatea jurnaliștilor vâlceni, care adesea se dezic de ceea ce scriu, amețind cititorul, exact cum primează incompetența la PSD. Matei a ținut timp îndelungat și prima pagină a 90% din site-urile online ale presei centrale, după ce soția sa a făcut public un certificat medico-legal, postare care a făcut înconjurul internetului, certificatul fiind public și acum pe site-urile publicațiilor.

Peste 5 pagini cu informații negative, despre acest senator/candidat, se pot găsi la cea mai simplă căutare pe Google, informații care îl fac de râs, iar PSD Vâlcea îmbrățișează aceste critici și îi oferă pentru „merite deosebite” locul 1 pe lista pentru Senatul României. În aceste condiții, cum ar putea vota oare un vâlcean lista PSD ? Aici vorbim de oamenii care ne fac sau nu cinste, atunci când sunt aleși de partide, pentru a candida politic în funcții de înaltă calitate, și nu numai, iar acest Matei NU ne face cinste !!!

Pe Bogdan Matei nu îl mai poate salva nimic; nici relația cu președintele Constantin Rădulescu, nici relația cu alți ștabi ai partidului (Niculae Bădălău, spre exemplu, care se pare că a ajutat la numirea sa în guvern). Nici Liviu Dragnea dacă iese din pușcărie și ar fi repus lider, nici Ion Iliescu dacă întinerește și preia puterea în sediul din Kisellef. Gata, mortua est!”, invoca jurnalistul.

Iată că liderul PSD – Constantin Rădulescu – nu a ținut cont de sfatul celui care a scris articolul, sfidând cele explicate, neinteresându-l câtuși de puțin că se face râs cu un astfel de candidat. Locul 2 pe listă îl ocupă Gheorghe Mihăilescu, un profesionist care merita o șansă, CVul lui neputând fiind comparat cu cel al lui Matei, iar profesional muncește, nu doarme.

Dacă este cu capul pe umeri (ceea ce până acum n-a prea arătat), Matei nu va mai participa la competiția internă din PSD Vâlcea pentru un post de parlamentar. Dacă o va face, va da ,,muniție” celorlalți doritori care se vor folosi la maxim de acest document. Cel mai probabil, vor mai apărea și alte certificate medico – legale de acest fel, fiindcă o femeie rănită fizic și în orgoliu este foarte periculoasă. Nu mai vorbim de presă și opoziție care, dacă Matei va fi pus din nou pe listă, vor ciurui pe bună dreptate PSD Vâlcea. Și Constantin Rădulescu nu își permite așa ceva”, mai speculează autorul articolului care iată, astăzi, dă credit PSDului, exact cu acest candidat căruia îi transmițea că „adio carieră politică! Nimeni sănătos la cap nu poate antrena PSD Vâlcea într-o asemenea aventură”, o remarcă valabilă și pentru conducerea partidului.

Noi nu spunem că PSD Vâlcea, prin conducerea sa, nu este sănătos la cap, ci spunem că PSD Vâlcea își bate joc de electoratul vâlcean, sfidându-l efectiv. Grupul de interese este mult mai important decât succesul unui parlamentar care într-adevăr se duce în Parlamentul României să ne facă cinste prin activitatea sa politică, realizând ceva pentru județul pe care îl reprezintă în acest forum legislativ de cea mai mare importanță și în nici un caz să ne facă de râs, așa cum a reușit acest Matei Bogdan.

Votați cu cine doriți, stimați vâlceni ! Dacă dați credit tot PSDului, să nu vă mai plângeți ! Nu uitați că, în cursa electorală, mai sunt si alți candidați ! Dați-le o șansă ! Nu votați aceiași parlamentari care AU demonstrat că nu pentru voi AU fost în Parlamentul României, 4 ani de zile, ci doar pentru grupul lor de interese.

Dpndv, Matei Bogdan nu mai merită un post de senator în Senatul României, iar pentru a sancționa comportamentul lui, PSD nu trebuie să mai primească votul vâlcenilor. Cum să votezi PSD, partidul unde incompetența primează în fața profesionalismului ?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.