223 total views

Fostul deputatul Vasile Bleotu l-a condus, ieri 29 iulie, pe ultimul drum, pe fostul deputat Aurel Vlădiu, care a decedat în dimineaţa zilei de 27 iulie. Din partea Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci a Camerei Deputaţilor acesta a adus o coroană de flori celui care i-a fost coleg de bancă şi cu care a avut o colaborare foarte bună, Vlădoiu fiind cel care l-a înlocuit pe Bleotu în Comisia de Buget.

poza 2Să-l conducă pe ultimul drum, pe cel care a fost deputatul Aurel Vlădoiu, au fost pe lângă familia acestuia şi primarii din judeţ, consilieri judeţeni şi locali, prefectul judeţului, preşedintele CJ, etc. Dar pe surse demne de încredere am aflat că în jurul fostului deputat, Vasile Bleotu, au roit mai mulţi primari PSD şi diverşi politicieni, prezenţi la slujbă, care l-au rugat să precizeze pe care dintre cei doi candidaţi la preşedinţia Organizaţiei PSD, susţine.
Cu siguranţă, toţi vor afla, atunci, la alegerile organizate de deputatul Constantin Rădulescu, pe repede-înainte şi care se fac încălcându-se cu bună ştiinţă statul PSD. Alegeri nestatutare!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.