137 total views

Printr-un comunicat remis presei locale, Baronul şef de Vaideeni, Romulus Bulacu, a anunţat instaurarea stării marţiale în Organizaţia Vâlcea a PDL.

Sunt interzise reuniunile în care sunt mai mult de trei persoane, comunicatele de presă date de aripa cavalerului D’Orange şi în general, orice încercare de a împărţi puterea cu troica Bulacu, Vâlcu şi Ungureanu. Cine îndrăzneşte să încalce poruncile stăpânirii, va fi aspru pedepsit prin tăierea capului politic şi arătarea lui la populaţie. Legea marţială va fi supravegheată de şeful pretorienilor pdl-işti, dl. Ungureanu, care are mână liberă să exileze pe răzvrătiţi în exteriorul sediului de pe strada Carol I. În replică, cavalerul D’Orange, Romeo Rădulescu, de la înălţimea nobleţei sale politice, desfide manevrele marţafoieşti ale conducerii declarând ritos că el a inventat termenul de gheerilă politică şi are de gând să o şi aplice, organizând ambuscade împotriva forţelor puterii.

Pentru aceasta, cavalerul D’Orange aruncă anatema trădării asupra troicii Bulacu, Vâlcu, Ungureanu, pe care o acuză că a pactizat cu necredincioşii musulmani de la PSD, conduşi de sultanul Cîlea Ilderim Fulgerul. Cavalerul D’Orange îi acuză pe Baronii de Vaideeni că au închinat ţara turcilor şi prin aceasta au distrus sentimentul naţional al Organizaţiei Municipale PDL Rm. Vâlcea.

Cu siguranţă, Cavalerul D’Orange uită să spună că în marea bătălie de pe 25 mai, ienicerii şi spahii psd-işti i-au dat o bătaie precum Basarb I, lui Carol Robert de Anjou la Posada, din această bătălie Cavalerul D’Orange scăpând doar datorită iuţelii calului său, marca “Jaguar”.

Starea marţială impusă de Baronul de Vaideeni, Bulacu, nu convine nici aliaţilor de peste un zid, respectiv, armatei galbene pnl-iste. Sub conducerea strălucită a prinţului Buican I, oastea pnl-istă se şi vedea întărită cu călăreţii pdl-işti în lupta ce doreau să poarte împotriva armatelor otomane psd-iste, condusă de sultanul Cîlea Ilderim Fulgerul. Din păcate, zavera de la PDL cam încurcă planurile oştenilor galbeni ce nici ei nu se simt prea confortabil în faţa oştilor sultanului Cîlea, care i-a înfrânt ori de câte ori i-a prins pe câmpul de bătălie.

Nu mai este mult şi oştile vor sta iar faţă în faţă. Oştile pdl-iste şi pnl-iste vor fi exact ca şi cavalerii occidentali de pe câmpul de bătălie de la Nicopole, adică se vor sumeţi râzând şi făcând glume pe seama oştilor făcute de sultanul Cîlea. Numai că, la fel ca şi în celebra bătălie, atunci când oştile vor da piept în piept, guralivii cavaleri pdl-işti şi pnl-işti, vor fugi de li se vor rupe papucii, încercând să scape de furia oştirii sultanului Cîlea.

Prezentul articol este un pamflet şi rugăm să fie tratat ca atare. Totuşi, poate politicienii locali vor reuşi să-şi schimbe modul de comportament şi să dea dovadă de decenţă şi inteligenţă.

Distribuie

2 comentarii

  1. Cavaleri?!…aiurea…poate cavaleri ai tristei figuri, sic!…ce ar mai avea de spus?!…Imi retrag spăusele dacă reușesc să îi scoată pe tușă pe roșii…era să săun iacobini…

  2. Imi pare rau sultanul Cilea e dus pe copca, il cauta aia cu coasa, iar dreapta se va unifica oricum , iar dictatorii care au ocupat momentan sediul PDL de pe strada Carol o sa plece cu coada intre picioare cat de curand!Fiecare cu sansa lui….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.