1,326 total views

…nu se stă, în așteptarea banilor europeni, se continuă investițiile cu bani de la bugetul județului, susține conducerea CJ Vâlcea.

Totuși, în spitalele de pe raza municipiului mai sunt multe de făcut (reabilitări clădiri, dotări cu aparatură medicală spcială, etc), iar în urma discuțiilor purtate cu managerul Spitalului Județean Vâlcea – Dan Ponoran -, dar și cu personalul medical, Rădulescu a decis să prioritizeze anumite investiții în structura medicală specială – Maternitatea!

Până când vom reuși să accesăm fonduri europene pentru modernizarea în totalitate a clădirii Maternității, cu resursele financiare limitate de care dispunem, ne-am propus să mai facem câteva investiții la secția de Neonatologie. De curând, am reușit să modernizăm saloanele și sălile de naștere, iar pentru anul acesta vom aloca fonduri în vederea reabilitării sălilor de operație și a secției de terapie intensivă neonatală”, a declarat șeful județului, adăugând că își face datoria și va continua să investească în sistemul sanitar vâlcean, atât de importantă mai ales în aceste vremuri complicate pentru întreaga țară.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.