224 total views

1. În perioada16.03.2020 – 04.05.2020, la Judecătoria Rm. Vâlcea se vor judeca doar cauzele urgente, menţionate în anexă. În plus, în materie penală vor fi judecate şi cauzele penale în care termenul de prescripţie se va împlini în curs de un an. Cu privire la aceste cereri, se vor fixa ore pentru fiecare cauză în parte sau pentru un grup de două cauze, ore menţionate şi pe lista de şedinţă. Lista cu dosarele care se judecă în această perioadă va fi afişată pe site-ul instanţei şi va fi actualizată permanent, în timp util.

2.     În alte dosare decât cele menţionate la art. 1, se va dispune amânarea judecării cauzei, fără a fi permis accesul părţilor şi al publicului în sediul instanţei, urmând a fi fixate termene de judecată lungi, ulterior perioadei prevăzute la art. 1.

3.     Listele de şedinţă cu privire la cauzele menţionate la art. 1 şi care cuprind orele de soluţionare vor fi afişate şi la uşa instanţei şi vor fi comunicate şi jandarmilor.

Jandarmul va permite accesul în instanţă al participanţilor la procedurile judiciare doar la ora/ intervalul orar fixat pentru soluţionarea cauzei.

(HOT A.G.J Nr.9 .pdfHOT A.G.J Nr. 9 13.03.2020 )

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.