122 total views

De săptămâna viitoare vâlcenii vor circula în autobuze noi.

La începutul acestei săptămâni a avut loc recepţia celor opt autobuze noi cu care SC Eta SA, îşi va completa parcul auto, iar de sâptămâna viitoare acestea ieşind chiar şi pe traseele oraşului. La eveniment au participat reprezentanţi ai administraţiei şi autorităţilor locale şi  Ambasadorul Republicii Chineze în România, Huo Yuzhen.

Directorul societăţii, Ion Popescu s-a ţinut de cuvânt şi  astfel după cinci luni în oraşul Râmnicu Vâlcea transportul în comun se imbunătăţeşte.

În urmă cu cinci luni, Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, a declarat că: “Cele 8 autobuze noi vor fi livrate în cel mult cinci luni de la semnarea contractului. Această achizţie a fost prevăzută prin planul  planului de management pe care l-am gândit şi propus Consiliului de Administraţie ca  prim pas pentru rentabilizarea activităţii societăţii- parcul auto are nevoie de o reînnoire, pentru că la ora actuală ne confruntăm cu cheltuieli mari cu carburanţii, piesele de schimb şi întreţinerea autobuzelor din cauza vechimii foarte mari a acestora.

Mai multe detalii despre cele opt autobuzele noi pe http://www.timpuldevalcea.net/?p=789

Începând din 14 octombrie a.c., SC Eta SA a adus în plus pe traseele oraşului linia 5.

Orarul de funcţionare şi traseul acestei linii pe http://www.timpuldevalcea.net/?p=3166

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.