203 total views

După două conferințe ale ACL, lucrurile par să se limpezească în ceea ce privește conducerea alianței electorale la nivelul județului Vâlcea. Mai precis, Cristian Buican, în buna tradiției țărănistă, a pus “fundul” pe funcția de conducere numărul unul – el centrând, el dând cu capul, lăsându-l pe liderul județean al PDL, Romulus Bulacu pe post de “ficus”.

Era de așteptat ca Buican să facă acest lucru, mai ales că în USL a adunat nenumărate frustrări în urma lecțiilor de management politic predate de Ion Cîlea. Ce nu înțelegem, este pasivitatea liderului PDL, Romulus Bulacu, a cărui echipă politică din partid este cu mult superioară celei pe care o are Buican în jurul său. Oameni ca – Samuel Vâlcu, Petre Ungureanu, Dorel Simion, Iuliana Moise, sunt cu mult peste – Victor Stănculescu, Victor Popescu sau dr. Folea. PDL la Vâlcea a reușit să țină unită echipa, spre deosebire de PNL care și-a “executat” foarte mulți lideri importanți ( Jivan, Bobei, Decuseară, etc).

Nu vrem să dăm cu bățul prin gard, dar, considerăm, ca o alianță politică ce dorește să se impună în fața electoratului trebuie să prezinte cele mai bune opțiuni și să înceteze cu stilul țărănist de a spune multe și a nu face nimic. Romulus Bulacu ar trebui să privească în viitor, pentru că rolul de adjunct al lui Buican îl va costa în luna ianuarie a anului viitor funcția de președinte la PDL, dacă ACL-ul nu-și va impune candidatul la Cotroceni.

Pentru că fără candidat la Cotroceni, ACL-ul se va destrăma mai repede decât am crede.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.