Loading

Surse credibile ne informează că luni, (marți cel târziu), la sediul ABA Olt din Râmnicu Vâlcea își va face apariția Corpul de Control al prim-ministrului interimar, Nicolae Ciucă, cel care a sigilat birourile celor care formau Secretariatul General al Guvernului -Antonel Tănase și mai ales Costel Barbu (alias Cristi Barbu – nume de cod pe fb).

Ciucă, numit premier interimar, în secunda doi a considerat că e momentul să scape de oamenii lui Orban, astfel că în primele ore de mandat nu a făcut altceva decât să se debaraseze de câțiva locotenenți ai fostului premier Ludovic Orban – Antonel Tănase, Mădălina Simion și Costel Barbu (cel din urmă descris de o parte a presei ca fiind „penalul de Teleorman”), cerându-le pe loc demisia. Informațiile din presa națională descriu pe larg nervii Generalului Ciucă și războiul instalat deja în Guvernul României – liberali contra liberali – și nu detaliem acum ceea ce am citit. Rămânem ancorați la subiectul nostru – ABA Olt – un subiect sensibil pentru unii și cunoscut nouă de vreo 6 ani, mai în amănunt.

Așadar, Corpul de Control al premierului Ciucă vizează numirile pe post în anumite instituții unde și-ar fi băgat coada secretarul general adjunct al Secretariatului General al Guvernului – Costel Barbu, deși nu erau în atribuțiile domniei sale. De menționat că acest secretar adjunct, al Guvernului Orban, a deschis lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților la Teleorman, recomandarea fiind una specială – condamnări, incompatibilitate, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri, tulburarea liniștii publice, violare de domiciliu, dar și implicarea sa într-un dosar de evaziune fiscală. O descriere mai „bună” a unui om care a ocupat o funcție extrem de importantă în Guvernul României, urmând a fi și viitor deputat în Parlament, nici că nu se putea.

Ei, acest personaj se pare că s-a băgat adânc inclusiv pe angajările din A.N.A.R. și ar fi ajuns, culmea, și la ABA Olt, astfel că topometristul instituției, Alin Constantin, a ajuns în funcția de director adjunct datorită lui, a lui Costel Barbu – „penalul de Teleorman”. Alin, ne spun sursele noastre, a executat, sau execută încă, o perioadă de timp lucrări topografice pentru Barbu, chiar în județul lui Dragnea. Acum, dacă toate acestea sunt așa cum am fost informați ne poate spune chiar Alin printr-un punct de vedere remis către publicația noastră, dacă îl deranjează cele inserate, dar nu înainte de a se gândi de două ori dacă vrea să recurgă la un astfel de demers. Este cunoscut faptul că informațiile noastre nu sunt culese de pe drumurile de tarla, ci de pe cele asfaltate, pe înțelesul tuturor – surse credibile !

Poate vă întrebați de unde acest „pârlit” de topometrist a ajuns să fie pus director de „penalul de Teleorman”. Sincer, nici noi nu știm de unde se cunosc ăștia doi, cine le-a făcut lipeala ori dacă se întrec cumva în activități penale. Zău dacă știm ! Un lucru e clar și anume, cineva le-a pus „pilostriile” în cap ! Cine putea să-i facă penalului Barbu cunoștință cu „pârlitul” de topometrist din ABA Olt ? Chici, ciupercă, ce-i ?

În fotoliul de director al ABA Olt este liberalul Victor Stănculescu și nu credem că este străin de numirea ad-hoc a lui Constantin Alin, mandat obținut de acesta se pare peste capul liderului județean al PNL – Cristian Buican. Cu toate astea, Stănculescu are și el zilele numărate la ABA Olt, ca director !

Concluzia ?

Corpul de Control ajunge să verifice numirile pe posturi din câteva ABAuri și în urma vizitei a DNA la A.N.A.R., vineri 11 decembrie 2020. Circ mare pe numirile ilegale pe posturi ! Vor răspunde „cu capul” la verificări – Relu Adam, din A.N.A.R., fiind cel care răspunde direct de compartimentul resurse umane, dar și Corina Tosu – șef resurse umane în cadrul ABA Olt

Vom vedea ce vom mai afla !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.