Loading

….procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Vâlcea nu sunt în stare să elucideze cauza pentru că de fapt îl protejează. Este inadmisibil să cercetezi 8 ani un accident al unei minore!!!

A început campania electorală, o simțim cu toții, unii chiar direct, și ne referim strict la județul Vâlcea, un județ unde lucrurile au luat-o razna, atunci când un partid new name a început să atace, la propriu, orașele și comunele căutând candidați pentru alegerile locale din septembrie 2020. Vorbim despre Partidul Ecologist Român (PER) condus la Vâlcea de Gutău Mircia și câțiva indivizi de încredere ai domniei sale, indivizi abonați la banul public/funcții publice și care se cred invincibili.

De ce spunem că în județ lucrurile au luat-o razna din cauza acestui partid? Simplu! Foarte mulți primari în funcție care candidează pentru un nou mandat, au fost invadați de acești „mari” activiști, ecologiști, cu rugămintea de a le face loc la ai lor în consiliile lor locale. Adică, să muncească pentru ei, să le scoată undeva la 2, 3 consilieri, dacă se poate și mai mulți, că vor să ajungă și ei mari în Parlamentul României, partidul la nivel național fiind sub 1%. De fapt, acest partid nu există decât la Vâlcea, pentru că un Gutău dublu condamnat, absolvent cu grade riscante, se regăsește doar la noi și ce face el puțini au curaj să facă, adică să calce pe cadavre până își atinge scopul – Banii și Imobiliarele – care i-au luat mințile.

Revenind la ale noastre, în orașul Băile Govora, partidul pepene, verde pe afară și roșu în interior, și-a făcut o echipă pe care o conduce un anume Bărăscu Radu Constantin, un individ care nu a fost

în stare să-și asume un accident, fugind de la fața locului, și care de 8 (opt) ani de zile este protejat de un procuror, sau mai mulți, care activează în Parchetul de pe lângă Judecătoria Vâlcea. Mai mult, acesta vine și promovează în echipa sa un inginer, arhitect, jurist, chimist, dar și medici.

La prima vedere evident că lista atrage dpdv al profesiilor, dar ce folos dacă domniile sale se apleacă la lucruri care nu le fac cinste și mai ales suțin la funcția de primar un om care la 31 de ani a dat cu mașina peste o minoră de 17 ani și a fugit de la locul faptei, în loc să-i acorde primul ajutor și să facă tot posibilul să se asigure că tânăra este în viață și să o ducă la spital. Acest om vrea să ajungă primarul orașului Băile Govora pentru a-i face jocul primarului de municipiu reședință de județ, M.G, agentul nostru imobiliar cel mai bine cotat pe piața locală, care acum vrea anumite locații și din Băile Govora. De altfel, Gutău mereu a căutat extindere, are mulți frați!.

Mai mult, trebuie să menționăm, fiind foarte important, faptul că Bărăscu Radu este fiul judecătoarei Lucia Bărăscu, cea care pe vremuri a fost șefa de complet care i-a dat decizie favorabilă lui Gutău în șirul proceselor cu mita. Acum înțelegeți de ce biata fată de 8 ani nu reușește să-și găsească dreptatea? Ultima instanță de judecată, Judecătoria Drăgășani, îi admite tinerei plângerea formulată în contradictoriu cu Bărăscu, desființează Ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea și trimite cauza procurorului pentru a completa urmărirea penală. Dar, din octombrie 2019 de la pronunțare, și până astăzi, dosarul penal nr 6099/P/2012 cu siguranță zace iar în sertarul unui procuror.

Bărăscu vrea să fie primar și este susținut de oameni cu carte care la rândul lor fac jocul unui primar dublu condamnat pentru mită și furt de la copii!!! Oare și oamenii cu carte s-au tâmpit? Pe conturile de socializare au apărut noi informații, pentru că cetățenii trebuie să știe cine le cere votul, să știe că respectivii și-au schimbat domiciliul în Băile Govora în anul 2020, doar pentru alegeri și interese personale, nu pentru binele orașului și al cetățenilor !

„Oameni cerebrali, despre care continui să cred că vor pleca din echipa acestor persoane, mi-au spus :”Minte ăsta de rupe !” – făcând referire la candidatul lor pentru funcția de primar. Eu aleg ca minciunile lor să rămână în campanie și cu siguranță nu-i votez ! Cer votul de încredere al cetățenilor orașului Băile Govora niște persoane care până acum ceva timp nici măcar nu aveau domiciliul în acest oraș ! Nu că acum ar locui efectiv la domiciliul stabilit recent… Oare cetățenii acestui oraș pot promova, susține sau chiar vota niște persoane care până în preajma alegerilor locale nici măcar nu aveau domiciliul in orașul Băile Govora ? Persoane care, deși acum au domiciliul în acest oraș, ele nu locuiesc la domiciliul respectiv, nu cunosc oamenii acestui oraș și problemele lor, nu cunosc nici măcar numele străzilor orașului… Persoane care merg în campanie și se laudă cu proiectele pe care actuala administrație publică le are în derulare de când ei nici măcar nu aveau domiciliul în acest oraș… Persoane care au recurs, în doar câteva luni, la manipulare și la un traseism politic josnic, PSD -> PNL -> PER, doar pentru a putea să-și pună în aplicare planurile ascunse pentru a controla acest oraș.

BĂRĂSCU RADU CONSTANTIN – candidat la funcția de primar al orașului Băile Govora din partea PER – data ultimului domiciliu în Băile Govora – 10.01.2020 – NU LOCUIEȘTE EFECTIV ÎN BĂILE GOVORA !

ISTRĂTESCU TEODOR – candidat la funcția de consilier local al orașului Băile Govora din partea PER – data ultimului domiciliu în Băile Govora – 06.08.2020 – NU LOCUIEȘTE EFECTIV ÎN BĂILE GOVORA !

UDREA FLORIAN – candidat la funcția de consilier local al orașului Băile Govora din partea PER – data ultimului domiciliu în Băile Govora – 03.08.2020 – NU LOCUIEȘTE EFECTIV ÎN BĂILE GOVORA !”

 

AȘA CUM SPUNEAM, TOATE SUBIECTELE DUC LA GUTĂU! EL ESTE ÎN TOT ȘI IN TOATE!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.