1,204 total views

Dacă majoritatea oamenilor sunt foarte preocupați de propriile probleme și deseori lăsa impresia că nu le pasă de cei din jur, femeile liberale coordonate de Irina Argeșeanu – președinta OFL Râmnicu Vâlcea – se implică în viața socială demonstrând că le pază de cei din jur și caută cazuri speciale cărora pot să le aducă un zâmbet în preajma sărbătorilor. Asta o demonstrează ultimele cinci acțiuni de acest fel care au avut loc în decursul anului, ultima desfășurându-se chiar la începutul acestei luni.

Irina Argeșanu, alături de echipa sa, continuă campania „PNL Dăruiește”, campanie pe care se pune accent în preajma Sfintelor Sărbători de Iarnă, dar și cu alte ocazii asemănătoare, dorind astfel să aducă un zâmbet pe chipurile micuților afectați de problemele existente în familiile din care provin. Irina a decis în acest an să-și îndrepte atenția asupra a două familii monoparentale cu probleme majore, una din acestea locuind chiar într-o rulotă fără utilități, tatăl având în grijă un minor de 12 ani.

„Pentru a marca apropierea Sfintei Sărbători a Crăciunului, Organizația Femeilor Liberale din Râmnicu Vâlcea a desfășurat în data de 18 decembrie o nouă acțiune caritabilă semnificativă. În sensul acesta, Președinta Irina Argeșanu și colegele sale liberale din conducerea Biroului Politic al OFL Râmnicu Vâlcea au avut în atenție două familii monoparentale, prima fiind formată din tată ce are în grijă un fiu de 12 ani, ei locuind într-o rulotă fără utilități și a doua familie formată din tată și două fiice cu vârsta de 6, respectiv 7 ani. Aceste familii au primit în dar îmbrăcăminte specifică sezonului de iarnă și alimente pentru o perioadă de cel puțin o lună de zile”, se arată în informarea transmisă.

De remarcat și foarte important este mesajul Irinei care îndeamnă ca și alte persoane din societate să urmeze acest exemplu, el fiind chiar cea mai mare bucurie pentru familiile care au o viață socială, încă, mult sub nivelul de trai existent.

„ În principal, scopul acțiunilor noastre caritabile este acela de a face o bucurie oamenilor aflați în situații dificile și delicate, mai cu seamă copiilor din asemenea familii, dar mai urmărim și atragerea atenției asupra existenței unui segment social defavorizat. Am vrea ca și alte persoane sau entități din societatea noastră să ne urmeze exemplul și atunci am putea considera că micile noastre fapte sunt împlinite. Aceste lucruri sunt esența spiritului Sărbătorilor ”, a declarat Irina Argeșanu, Președinta femeilor liberale.

OFL Râmnicu Vâlcea urează tuturor locuitorilor un Crăciun fericit și luminos alături de cei dragi!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.