13,496 total views

…iar de la părinții lor cere mii de euro împrumut. Situația e scăpată de sub control, la propriu. Învățătoarea întrece orice limită, soțul preot încearcă să se spele pe mâini căutând divorțul, iar directorul unității școlare pare depășit de situație. Așa cum spuneam într-un recent articol, învățătoarea nu se rezumă doar la a fura păpuși din magazinul Noriel, ci fură din orice magazin și cere împrumut sume de bani extrem de mari – de la 300 de euro și până la 1000 de euro, chiar de la părinții elevilor unde „predă”, invocând motive familiale, în mare parte. Niciun părinte nu și-a mai primit înapoi banii

Vorbim despre Emilia Sandu, învățătoare la Școala nr 13 din Ostroveni, care în anul școlar 2020-2021 are în educație clasa pregătitoare C, este aceeași învățătoare care fură păpuși Barbie din magazinele Noriel. În urma articolului, părinții elevilor din această clasa, au luat atitudine și încă de la începutul săptămânii au făcut mai multe sesizări către Poliție și directorul Școlii, dar care spun că nu văd o soluție de rezolvare nici în urma acestora, deoarece cam toată lumea se spală pe mâini sau tratează cazul extrem de rece.

Astăzi am intrat în posesia a peste 600 de mesaje, printre care și înregistrări audio, purtate între părinți și învățătoare și nu putem a le prezenta aici deoarece nu s-ar înțelege nimic fără a reda integral discuția. Vă spunem doar că învățătoarea Emilia Sandu este un pericol public pentru copiii din clasa unde ea predă, iar părinții fac tot posibilul să o vadă demisă.

Într-una din sesizări se menționează : „solicităm excluderea doamnei învățătoare Emilia Sandu din această clasă deoarece, din punct de vedere disciplinar, aceasta a solicitat în mod repetat sume de bani părinților (sub diferite pretexte) din păcate, chiar a reușit să intre în posesia unor sume exorbitant de mari din partea unora dintre părinți. Solicităm ca grup unit al părinților, excluderea fără echivoc, din această clasă, chiar din această unitate școlară. Din păcate, menționăm un aspect extrem de grav din punct de vedere comportamental al doamnei învățăttor Emilia Sandu și anume : agresiune atât fizică cât și verbală și, din nefericire, discriminare evidentă între copii”.

Plângerea/sesizarea este semnată de 10 părinți și se află pe masa directorului acestei unități școlare, alături de altele, toate având data de 16 februarie 2021, având inclusiv număr de înregistrare. Un alt părinte, Mihai D., tot astăzi a depus o sesizare și la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Am contactat Inspectoratul Județean Școlar, iar conducerea, în urma ședinței susținute astăzi, pentru rezolvarea acestui caz, ne transmite punctul său de vedere și confirmă că joi, 18 februarie 2021, o echipă din această instituție, în jurul orei 09.00, va fi prezentă la unitatea școlară pentru mai multe verificări. Din punctul nostru de vedere, este cea mai bună ocazie ca părinții care au făcut demersuri în acest caz să fie prezenți mâine dimineață la școală pentru a discuta și prezenta personal situația în care se află, celor de la Inspectorat.

Cazul Emilia Sandu nu se oprește aici. În timp ce scriam acest articol un alt părinte m-a contactat și dorește să prezinte situația într-un material filmat, în care promite că va spune cu subiect și predicat cine se face vinovat de tot ceea ce se întâmplă. Așadar, vom reveni în scurt timp cu interviul video. Nu dăm acum mai multe detalii pentru ca acest părinte să nu fie, până la filmare, contactat și amenințat să nu meargă mai departe. Vă putem spune că ce va declara părintele nu va fi ușor de suportat de foarte mulți – Inspectoratul Școlar, Poliție, directorul școlii

Mai jos prezentăm doar o parte din discuțiile purtate de învățătoarea Emilia Sandu cu un părinte. Tot părinții ne-au solicitat să facem public poza învățătoarei, a soțului preot  (până la urmă sunt persoane publice si trebuie să-și asume dezastrul pe care l-au semănat) și școala unde predă, pentru ca toată lumea să știe de cine trebuie să se ferească, atât timp cât fură din toate magazinele și cere bani de la toată lumea.

VOM REVENI !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.