202 total views

S-ar putea, ca din 7 august, deputatul Constantin Rădulescu să fie muncitor cu ziua… în PSD!!! Cine nu-l cunoaşte, poate-l şi crede..

,,Dacă pierd alegerile rămân să muncesc în PSD, dacă nu voi fi trimis la marginea partidului. Eu fac politică din pasiune şi plăcere de 20 de ani. Am trecut prin foarte multe cu partidul care a stat mai mult în opoziţie decât la putere şi vreau ca şi din aceste alegeri să ieşim întăriţi”, cam aşa ceva a afirmat Constantin Rădulescu, liderul interimar al PSD Vâlcea la una din televiziunile locale.

CR VTV

Dacă va câştiga, tabăra Coca se va trezi undeva la marginea partidului, izolată prin neimplicarea în munca de partid.
Deputatul a uitat să precizeze că partidul i-a oferit toate joburile din trecut şi mandatul de deputat din prezent. Deci şi-a valorificat ,,plăcerea” la maximum.
Deputatul a dezvăluit şi modul cum se vor face listele pentru CJ – prin votul ,,poporului PSD”, adică a celor peste 13.000 de pesedişti din teritoriu. O manipulare prin care încearcă să-şi legitimeze acoliţii la alegerile locale şi generale din 2016.
Rădulescu a aruncat, voit sau nu, un atac la adresa fostului lider Victor Ponta care a încurajat traseismul politic prin celebra Ordonanţă de Urgenţă 55. Astfel, dl. Ponta a fost catalogat drept cel mai nesimţit politician din ţară pentru că el a legiferat traseismului politic din România.
,,Lista face obiectul acelor consultări cu oamenii din teritoriu. Consilierii judeţeni şi candidatul pentru preşedinţia CJ vor fi aleşi prin votul poporului PSD. Condiţia principală va fi loialitatea faţă de structura care i-a ales. Cred că migraţia politică este unul dintre cele mai nesimţite lucruri pe care le poate face cineva fără a avea motive intemeiate”
Şi dacă tot am ajuns la capitolul amintiri din campaniile PSD, interimarul PSD Vâlcea a dat una memorabilă: ,,Eu am fost directorul de campanie a lui Remus Grigorescu, am făcut o echipă foarte bună şi cu actualul primar al Râmnicului Ion Gigi Matei…”. Dacă tăcea, înjurături nu-şi prea lua… Deputatul s-a implicat atât de mult în campania lui Remus Grigorescu încât nimeni nu i-a văzut împreună. Grigorescu şi-a împărţit pliantele umăr la umăr cu fostul lider Ion Cîlea, în timp ce Rădulescu îi privea de la distanţă, de pe celălalt trotuar. Ne întrebăm, ce iese atunci când nu se implică?
Vineri 7 august, cei 700 de delegaţi invitaţi la Conferinţa Judeţeană îşi vor alege o nouă conducere, poporul pesedist invitat să-şi dea votul va fi obligat să alegă între senatorul Laurenţiu Coca, primarul localităţii Fărtăţeşti, Nicolae Voicescu, şi actualul interimar Constantin Rădulescu. Conferinţa va avea loc la Troianu, într-un spaţiu pus la dispoziţie de liberalul Nicolae Sofianu.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.